2018 Arnold Classic Europe - profesionálne bikinifitness s prekvapením!

2018 Arnold Classic Europe - profesionálne bikinifitness s prekvapením!


Píše sa rok 2011 a Madrid zažíva premiérovú súťaž Arnold Classic Europe. V kategórii kulturistika do 90kg nastupujú na oceňovanie najlepší kulturisti šampionátu a medzi nimi aj Marián ČAMBAL. Moderátor vyhlasuje mená tých, ktorí končia na 6., 5. aj ďalších miestach a keď je jasné, že Čambal sa stáva historicky prvým kulturistickým víťazom tejto súťaže zo Slovenska, opäť pokračujem v triedení fotografií z dopoludňajšej časti súťaže. V nej na súťažné pódium nastúpili v dvoch kategóriách (do 163cm a nad 163cm) aj bikinifitnessky.
17. ročná Marína HÁMOVÁ získala prekvapujúco striebro v nižšej výškovej kategórii, vo vyššej kategórii rozhodcovia sa priklonili na stranu Nikoly WEITEROVEJ. Kto zvíťazil v nižšej kategórii? Ešte iba 14 ročná bikinifitnesska z Argentíny, Inge Moeller - a práve ona v súboji o titul absolútnej víťazky poráža Weiterovú.
Inge Moeller Krátko po 2011 Arnold Classic Europe prichádza IFBB s úpravou pravidiel platných pre bikinifitness, podľa ktorých na súťažnom pódiu môžu nastúpiť iba bikinifitnessky vo veku 16 rokov a tak Inge je "doživotne" najmladšou bikinifitnesskou, ktorá dokázala uspieť medzi seniorkami.

Arnold Classic Europe Arnold Classic Europe aj v tomto roku bude jasne najväčšou bodybuilding/fitness súťažou, ktorá sa uskutoční v Európe a tak 28. až 30. septembra 2018 aj kroky EastLabs Photo Team-u budú smerovať do Barcelony (práve sem sa v roku 2016 presťahovala z Madridu súťaž spojená s menom Arnolda Schwarzeneggera). V tomto roku budeme pozorne sledovať dianie nielen na amatérskej scéne, ale pozornosť venujeme po prvý krát aj súťažiacim z novokreovanej profesionálnej organizácie Elite PRO - tí na pódium nastúpia v štyroch kategóriách:

  • Bodybuilding OPEN ... tu o podiel z balíka 20.000USD bude bojovať aj člen Elite PRO Slovakia združenia Michal KRIŽÁNEK
  • Classic Bodybuilding ... medzi najlepších súťažiacich rozdelia finančné odmeny vo výške 10.000USD
  • Men´s Physique ... medzi najlepších súťažiacich rozdelia finančné odmeny vo výške 10.000USD
  • Women´s Fitness ... medzi najlepšie súťažiace rozdelia finančné odmeny vo výške 10.000USD
  • Bikinifitness ... medzi najlepšie súťažiace rozdelia finančné odmeny vo výške 10.000USD

A v kategórii Elite PRO Bikinifitness na pódium nastúpi (aktuálne 21 ročná) hviezda z 2011 Arnold Classic Europe Inge MOELLER a to, že jej ambície aj v Barcelone môžu byť vysoké potvrdila svojim víťazstvo medzi profesionálkami na 2018 Arnold Classic Africa. A ako ináč - opäť je najmladšia!
Arnold Classic Europe

Arnold Classic Europe
Arnold Classic Europe
Arnold Classic Europe
Arnold Classic Europe

Diskusia k článku:

AMIX diskusia