2018 Arnold Classic Europe Elite PRO - výsledky a fotogalérie

2018 Arnold Classic Europe Elite PRO - výsledky a fotogalérie

EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

Organizácia Elite PRO začiatkom októbra oslávi rok svojej existencie a aj to je dôvod, prečo hľadá optimálny spôsob fungovania aj realizácie súťaží v Európe, Ázii, Afrike aj Latinskej Amerike. To, že Elite PRO (napriek tomu, že je definovaná ako organizácia s celosvetovou pôsobnosťou) je predovšetkým organizáciou pre profesionálov pôsobiacich v Európe, potvrdili aj predbežné súťažné listiny prestížnej súťaže 2018 Arnold Classic Elite PRO. A pohľad na víťazov kategórií Bodybuilding Open, Men´s Classic, Men´s Physique, Women´s Fitness a Women´s Bikinifitness hovorí ešte jasnejšou rečou, kde je sila Elite PRO - všetci víťazi totiž pochádzajú z krajín bývalej východnej Európy!

Potešujúce je, že maličké, iba 5 miliónové Slovensko (asociácia ktorého po nástupe vedenia prezidenta Mlsnu prechádza napriek štedrej podpore od štátu mimoriadne turbulentným obdobím; ako inak nazvať situáciu, kedy viacerí bývalí najbližší spolupracovníci prezidenta Mlsnu odišli, alebo boli "odídení pre neschopnosť resp. zlyhanie", perspektívu v nej nevidia ani bývalé opory a svoju športovú/funkcionársku cestu hľadajú v konkurenčných zoskupeniach), sa vďaka členovi združenia Elite PRO Slovkia Michalovi KRIŽÁNKOVI dostáva do titulných článkov médií s tématikou bodybuilding a fitness.
Združenie s vedúcimi osobnosťami Milanom ČÍŽEKOM a Alexandrom HLOBÍKOM, s aktívnymi športovcami ako Adela ONDREJOVIČOVÁ a Patrik ŠTIGLIC, s podporou EastLabs Team-u jasne ukazuje, že aj s minimom peňazí (navyše z privátnych zdrojov) je možné urobiť pre naše športy obrovský kus práce.
Dodám, že aj Elite PRO športovci mimo združenia prispievajú k dobrému menu iba rok starej organizácie Elite PRO - vypichnem Evu BANÍKOVÚ, ktorá na 2018 Arnold Classic Europe dokázala obhájiť svoju pozíciu TOP fitnessky v kategórii Elite PRO Fitness a v Barcelone získala skvelé 2. miesto. To, že združenie Elite PRO Slovakia má význam si overila sama po tom, ako oznámila v Barcelone prestup do tábora profesionálov (dostala totiž na výber - buď ostane medzi amatérkami, alebo bude súťažiž v Elite PRO kategórii na 2018 Arnold Classic Europe, ale amatérsky štatút definitívne stratí). O čom hovorím? Milan ČÍŽEK riešil jej zápis do štartových listín a ďalšie formality v rozsahu, ako sa to bežne robí pre členov združenia Elite PRO Slovakia. Aké teda boli výsledky 2018 Arnold Classic Europe medzi profesionálmi? A aký bol priebeh súťaže? Všetko sa dozviete z nasledujúcich výsledkových listín a fotogalérií, kde nájdete stovky a stovky fotografií.
Michal Krizanek Arnold Classic Europe
2018 Arnold Classic Europe - Elite PRO Bodybuilding


2018 Arnold Classic Europe - Elite PRO Fitness


2018 Arnold Classic Europe - Elite PRO Men´s Physique


2018 Arnold Classic Europe - Elite PRO Bikini


2018 Arnold Classic Europe - Elite PRO Classic Physique

Diskusia k článku:

AMIX diskusia