Classic Physique na 2018 Arnold Classic Europe - prvá PRO súťaž

Classic Physique na 2018 Arnold Classic Europe - prvá PRO súťaž

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

Classic Physique je nomináciou, ktorá reálne môže zvýšiť záujem o súťaženie. Dôvod tohto tvrdenia? Classic Physique totiž uprednostňuje pripravenosť, proporčnosť a "klasický kulturistický vzhľad" (ktorý motivoval k silovému tréningu mládež v podstate až do polovice 90. rokov 20. storočia, kedy pódiá kulturistických súťaží ovládli extrémne masívni bodybuilderi). Extrémna masívnosť bodybuilderov totiž nie je dosiahnuteľná (až na geneticky predurčené výnimky) bez masívneho zneužívania farmák a postupov, ktoré sa spravidla prejavia postupom času vo forme deformitov. Svaly nezvyčajných tvarov, opuchy, vypuklé bruchá, gynekomastia - to sú defekty, ktoré pôsobia demotivujúco. Nominácia Classic Physique je preto vnímaná ako "návrat ku koreňom bodybuildingu", k telám, ktorými Larry SCOTT, Frank ZANE, Sergio OLIVA alebo Arnold SCHWARZENEGGER motivovali ďalších k tomu, aby pravidelne trénovali vo vtedajším posilňovnia a gym-och.

Podrobnú informáciu o nominácii Classic Physique v organizácii IFBB International som pre vás spracoval už skôr v samostatnom článku, aktuálne vám ponúkam videoklip - Classic Physique na 2018 Arnold Classic Europe v Elite PRO organizácii. Nájdete v ňom všetko, čo vám uľahčí súťaženie v tejto nominácii.
Classic Physique
Classic Physique

Classic Physique na 2018 Arnold Classic Europe - prvá PRO súťaž v IFBB International



Diskusia k článku:

AMIX diskusia