BioTech USA vás podporí v novoročných predsavzatiach!

BioTech USA vás podporí v novoročných predsavzatiach!

Aj vy ste sa rozhodli v roku 2018 zmeniť svoje telo a životný štýl? Firma BioTech USA sa rozhodla vám vo vašom úsilí pomôcť. Nepremeškajte šancu, ktorú vám táto na európskom trhu etablovaná firma ponúka a prihláste sa do súťaže, ktorá trvá už len do konca tohto mesiaca. Jediné, čo musíte urobiť je zaregistrovať sa a počkať, či sa šťastie usmeje práve na vás. A pozor! Šanca, že sa to podarí je veľká. BioTech USA totiž vyberie až 10 výhercov pre každú pobočku na Slovensku.

Ako sa zapojím do súťaže?

Jednoducho - zaregistrujte sa priamo na stránke BioTech USA.  Registrácia je jednoduchá. Vyplňte svoje základné údaje:

  • pohlavie
  • email
  • meno
  • priezvisko
  • pobočku (kamennú predajňu BioTech USA vo vašom meste), na ktorej si chcete svoju prípadnú výhru vyzdvihnúť Vybraní víťazi budú vyhlásení a upozornení cez email.

Čo môžem vyhrať?

Vysnenú postavu získate hlavne správne, a pre vás vhodne zvoleným stravovaním a tréningom. To v BioTech USA vedia, a preto sa rozhodli výhercov obdarovať radami z oblasti zdravej výživy a informáciami o tréningových metódach vhodných konkrétne pre vás. Ale to nie je všetko. Vašu cestu za skvelou postavou podporia aj štartovacím balíčkom suplementov v hodnote 30 eur. Tak neváhajte, pretože na to nie je čas. Súťaž sa končí presne 31. Januára 2018.

Držíme palce!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia