Honza KAVALÍR podcast Ep. 14 - Križánek, ale aj Hlobik

Honza KAVALÍR podcast Ep. 14 - Križánek, ale aj Hlobik

BikiniFitness Camp
Organizácia Elite PRO Slovakia je fenoménom našej bodybuilding a fitness scény. Iba rok stará/mladá organizácia aktuálne má vo svojch radoch dvoch Elite PRO Majstrov sveta, ktorí nepoznajú chuť porážky (pre tých, ktorí nevedia - reč je o Adele ONDREJOVIČOVEJ a Michalovi KRIŽÁNKOVI), pôsobia v nej lektori spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. (tí sa podieľajú na realizácii edukačných projketov na Slovensku aj v zahraničí) a profituje z podpory EastLabs Teamu (členovia EastLabs Photo súťažiacich z tejto organizácie sprevádzajú na väčšine súťaží).


A je prirodzené, že Michal "Križo" KRIŽÁNEK neunikol pozornosti Honzu KAVALÍRA, ktorý v tomto roku rozbehol vlastný projekt podcastov. A je to projekt naozaj vydarený. Hm ... vy neviete čo podcast je?

Čo hovorí Wikipedia ... podcasty sú zvukové záznamy, ktoré autor alebo vydavateľ podcastu umiestňuje na internet v podobe súborov, najčastejšie vo formáte MP3, na ktoré odkazuje na webových stránkach. Podcasty možno počúvať priamo z web stránky ako stream, avšak zmyslom podcastingu je počúvanie záznamov - vtedy, kedy to používateľovi vyhovuje alebo aj počúvanie bez pripojenia na internet, čo vyžaduje, aby sa záznam uložil (stiahol) do zariadenia. Podcasty často bývajú pravidelné relácie, preto má zmysel prihlásiť sa na ich odber.

Honza KAVALIR

A v prípade nápadu, s ktorým prišiel  v priebehu septembra externý člen nášho teamu Honza KAVALÍR (viď. foto vyššie), je pravidelnosť podmienkou úspechu. Nápad sa nám samozrejme páčil a tak ho podporujeme. Aj zverejňovaním tých najlepších častí v sekcii EastLabs Radio. Koho si aktuálne "posadil" Kavlír pred mikrofón? Michala KRIŽÁNKA, ktorému asistoval jeho tréner a člen vedenia organizácie Elite PRO Slovakia Šaňo HLOBIK.

Honza KAVALÍR podcast Ep. 14 - Križánek, ale aj Hlobik




Diskusia k článku:

AMIX diskusia