Honza KAVALÍR podcast Ep. 18 - dnes je hosťom fenomenálna Adela

Honza KAVALÍR podcast Ep. 18 - dnes je hosťom fenomenálna Adela


Čo hovorí Wikipedia ... podcasty sú zvukové záznamy, ktoré autor alebo vydavateľ podcastu umiestňuje na internet v podobe súborov, najčastejšie vo formáte MP3, na ktoré odkazuje na webových stránkach. Podcasty možno počúvať priamo z web stránky ako stream, avšak zmyslom podcastov je počúvanie záznamov - vtedy, kedy to používateľovi vyhovuje alebo aj počúvanie bez pripojenia na internet, čo vyžaduje, aby sa záznam uložil (stiahol) do zariadenia. Podcasty často bývajú pravidelné relácie, preto má zmysel prihlásiť sa na ich odber.
Honza KAVALIR

A v prípade nápadu, s ktorým prišiel  v priebehu septembra externý člen nášho teamu Honza KAVALÍR (viď. foto vyššie), je pravidelnosť podmienkou úspechu. Nápad sa nám samozrejme páči a tak ho podporujeme. Aj pravidelným zverejňovaním v sekcii EastLabs Radio. Koho si dnes "posadil" Kavalír pred mikrofón? Nebudem vás napínať (načo - veď čítali ste nadpis článku), jeho hosťom je po prvýkrát žena - neporaziteľná členka Asociácie Elite PRO Adela ONDREJOVIČOVÁ.

"Adela Ondrejovičová, aj keď sa to tak spočiatku nezdalo, je doslova môj miláčik", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Keď sa tak zamyslím, zrejme žiadneho športovca sme v reportoch "necepovali" viac, ako Adelu. Vždy keď skončila na horšom ako prvom mieste, v reportoch sme ju upozorňovali nie na jej nedostatky, ale na prednosti je súperiek. Adela akúkoľvek krituku zvládala so vztýčenou hlavou, prichádzala na súťažné pódium lepšia a lepšia, až som mal niekedy pocit, že mi to robí naschvál - aby som ju pochválil! Aktuálne je Adela v pozícii, v ktorej som ju v duchu videl už počas jej premiérového štartu na Svetovom šampionáte juniorov v Donecku (spomínam si, že vtedy som čakal celú výpravu v Budapešti na letisku a mal som z toho, že zvíťazili v Pohári národov veľkú radosť) - je absolútne najlepšia a keď nepoľaví, bude v ďalšom obodbí jednou z hlavných tvárí organizácie Asociácia Elite PRO. A 3 štarty na prestížnom Olympia Weekend-e plus titul Elite PRO Majsterky sveta je iba potvrdením slov, ktoré budete počuť od Honzu KAVALÍRA v úvode rozhhovoru."

Honza KAVALÍR podcast Ep. 18 - dnes je hosťom fenomenálna Adela Ondrejovičová




Diskusia k článku:

AMIX diskusia