Natália POPROCKÁ - podcast aj o úspešnej sezóne 2019

Natália POPROCKÁ - podcast aj o úspešnej sezóne 2019

Soňa KOLCUNOVÁ: Keď som pred rokom spolu so Stanom Hrickom nasadala do auta po 2019 Veľkej Cene Levoče, v hlave mi vŕtalo najväčšmi jedno vystúpenie. Víťazka kategórie bodyfitness. Mladé, kučeravé dievča, ktoré pôsobilo na pódiu veľmi prirodzene a navyše ukázalo slušnú formu. Svoje postrehy zo súťaže som následne referovala aj Igorovi KOPČEKOVI a čakala som na zverejnenie výsledkových listín, kde by som našla meno víťazky tejto kategórie. Jej meno? Natália POPROCKÁ. Vravela som si - to meno si musím zapamätať.

Rovnako som mala tú možnosť sledovať ju na Majstrovstvách Slovenska juniorov v Hnúšti, kde sa mi potvrdilo, že Natália je veľmi talentovaná pretekárka. Nasledovali však Majstrovstvá Európy, na ktorých dosiahla Natália na titul Majsterky Európy. Vtedy už určite nikto nepochyboval o jej výnimočnosti.

Mladučká Natália následne v jeseni získala bronzovú medailu na Majstrovstvách sveta juniorov, no pri rekapitulovaní svojej súťažnej kariéry nachádza aj chyby a veľmi triezvo reaguje na svoju formu a prípravu.

V podcaste som sa s Natáliou nerozprávala len o súťažení. Dozviete sa aj to, ako reaguje na kategóriu women´s physique, ah to, prečo ju s ňou mnohí spájajú.

Natália hovorí aj o svojom postoji k dopingu, ženskosti v bodyfitness ale aj prezentácii na sociálnych sieťach, ktorá má určite svoje hranice. Ako sa teda Natálii súťažilo v kategórii Mixed Pairs, čo je pre ňu na pódiu skutočne dôležité a aké bude jej ďalšie smerovanie?

To všetko si môžete vypočuť v najnovšom podcaste, ktorý je dostupný na Spotify, SoundCloude a YouTube.

Natália POPROCKÁ - podcast aj o úspešnej sezóne 2019




Diskusia k článku:

AMIX diskusia