Arnold Classic PRO a Amateur - všetko podľa predpokladov!

Arnold Classic PRO a Amateur - všetko podľa predpokladov!

O tom, že IFBB International (pod vedením Rafaela SANTOJU) sa rozchádza s NPC - IFBB PRO League (ktorým šéfuje Jim Manion) sme na našom portáli písali niekoľkokrát. Otázku, ktorú si kládli fanúšikovia bodybuildingu a fitness po  celom svete, bola - ako sa rozhodne Arnold SCHWARZENEGGER? Koho podporí?

Po prvých informáciách o tom, že súťaž Arnold Classic USA v Columbuse sa spojí s organizáciou Jim Maniona som vyslovil názor, že z obchodného hľadiska bude Arnold hľadať kompromis - v USA bude spolupracovať s NPC, mimo USA s IFBB International.

Aktuálne je už jasné, že som nebol ďaleko od reality. IFBB PRO League zverejnilo totiž nové pravidlá platné pre zisk letenky na prestížny Olympia Weekend, v ktorých figuruje Arnoldova súťaž nielen v USA, ale aj v Austrálii (tzn. tu sa bude bojovať o IFBB PRO League karty), na stránkach IFBB sa objavila informácia o tom, že zvyšné súťaže spojené s menom Schwarzeneggera ostávajú spojené s IFBB International (tzn. tu sa bude bojovať o IFBB Elite PRO karty a body do Elite Rankingu - ten ostáva zachovaný aj pre rok 2018).


 

Discussion at the article:

AMIX diskusia