Fotogaléria - Antoš, Juricová, Hricko, Matejíčka a spol. na 2018 Arnold Classic Europe

Fotogaléria - Antoš, Juricová, Hricko, Matejíčka a spol. na 2018 Arnold Classic Europe

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

Na prestížnej súťaži 2018 Arnold Classic Europe máme po prezentácii amatérov. Maratón trvajúci 12 hodín ukázal, že tí športovci, ktorí prišli na prezentáciu popoludní ušetrili veľa času - ráno bol totiž nával súťažiacich, ktorý si vyžiadal aj niekoľkohodinové čakanie v radoch. Z toho, čo som mal možnosť vidieť, reprezentanti Slovenska absolvovali prezentáciu bez problémov, dokonca na poslednú chvíľu do Barcelony prišiel aj klasický kulturista Miroslav ŠKADRA.
Z predbežne prihlásených reprezentantov Slovenska sme na prezentácii nevideli masters kulturistu Brosmana, okrem neho som mal možnosť stretnúť takmer všetkých - počnúc Graňákovou, Čambalovou, cez Masarykovú, Klimovú, Pavleovú, Baníkovú atď. a Liškom končiac. Aký priebeh mala registrácia sme vám ukázali už prostredníctvom fotografií od Stana HRICKA - aktuálne tu máte ďalší balík fotografií.

Discussion at the article:

AMIX diskusia