Bikinifitnesska Aneta TICHÁ osobnosťou Kysúc za rok 2022

Bikinifitnesska Aneta TICHÁ osobnosťou Kysúc za rok 2022

Projekt Hall of Fame - Sieň slávy kulturistiky a fitness na Slovensku
vznikol aj vďaka podpore od spoločnosti
AMIX Nutrition.
Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Kysucká kultúrna nadácia okrem iného už 25 rokov oceňuje titulom Osobnosť Kysúc tých, ktorí sú z Kysúc a v danom období dosiahli významný úspech na poli vedy, kultúry aj športu (prípadne v ďalších oblastiach). 7. decembra 2023 si ocenenie prevzala aj 2022 IFBB Absolútna majsterka sveta v nominácii bikinifitness žien Aneta TICHÁ, pre ktorú súťažný rok 2022 bol mimoriadne úspešný - okrem Svetového šampionátu žien uspela aj v nominácii bikinifitness junioriek, absolútne prvenstvo (za ktoré získala Elite PRO kartu) priviezla na Slovensko aj zo súťaže 2022 IFBB Diamond Cup v Ríme. Koncom decembra, v konkurencii 610 bikinifitnessiek sveta, navyše získala skvelé 8. miesto  v tzv. IFBB World Ranking-u.
Aneta Ticha

Pozornosť úspechu Anety TICHEJ venovala aj lokálna tlač, ktorá zaznamenala prostredníctvom článku Pavla STOLÁRIKA nasledujúce vyjadrenie TICHEJ:
Aneta TICHA
"Je to pre mňa obrovská česť, že v takomto mladom veku, veď mám len dvadsať rokov, som získala tento titul. Aj keď ma vietor môže zaviať kamkoľvek do sveta, vždy ostanem srdcom Kysučanka. Na Kysuciach som vyrástla, mám tu všetky korene, rodinu, som veľmi hrdá na tento krásny kút Slovenska, z ktorého pochádzam."

Aneta TICHÁ - osobnosť Kysúc 2022




MY Kysuce

Resources MY Kysuce

Discussion at the article:

AMIX diskusia