Veronika FAKTOROVÁ na 2018 IFBB Diamond Cup Malta

Veronika FAKTOROVÁ na 2018 IFBB Diamond Cup Malta

trenersky kurz kulturistika a fitness

Malta je malý ostrovný štát nachádzajúci sa v Stredozemnom mori, iba 97km vzdialený od Sicílie a 288km od severného pobrežia Afriky. Celoročne príjemná klíma láka turistov z celého sveta a od roku 2017 aj súťažiacich z federácie IFBB - práve pred rokom totiž prezident Maltskej federácie bodybuildingu a fitness Ralph DECELIS, podporovaný viceprezidentom Antoine MICALEFOM, zorganizovali prvý ročník súťaže IFBB Diamond Cup Malta. V tomto roku, presnejšie od 6. do 8. apríla 2018, sa uskutočnil aj druhý ročník tejto súťaže, ktorý bol doplnený aj o súťaž v novokreovanej organizácie pre profesionálov, IFBB Elite PRO.
veronika faktorova

V nominácii bodyfitness na súťažné pódium na Malte nastúpila aj Slovenka Veronika FAKTOROVÁ, ktorá vďaka lepšiemu hodnoteniu vo finále napokon získala skvelú 3. priečku. Čo tento výsledok pre Faktorovú znamená? Čo jej tento výsledok proniesol?
Okrem cenného kovu aj právo požiadať o Elite PRO kartu, čo (podľa dostupných informácií) chce aj využiť. Ak sa jej podarí zvládnuť s podporou asocicáie všetky administračné úkony, môžeme ju vidieť nastúpiť v profesionálej organizácii Elite PRO už tennto weekend na súťaži v Nitre, kde sa bude konať 2018 Elite PRO Slovakia Show. Ak sa tak stane (a členovia EastLabs Team-u veria, že áno), Veronika FAKTOROVÁ bude po Adele ONDREJOVIČOVEJ a Lucii KOŠECKEJ ďalšou bodyfitnesskou zo Slovenska, ktorá svoje ďalšie účinkovanie na súťažnej scéne spojí s novokreovanou organizáciou Elite PRO. 

Veronika FAKTOROVÁ na 2018 IFBB Diamond Cup Malta

Discussion at the article:

AMIX diskusia