Michal KRIŽÁNEK - hrudník to sú tlaky, tlaky, veľmi ťažké tlaky

Michal KRIŽÁNEK - hrudník to sú tlaky, tlaky, veľmi ťažké tlaky

Milan KRIŽÁNEK sa s podporou spoločnosti ALL-STARS Slovakia pripravuje na svoju premiérovú súťaž v PRO tábore. Život tak chcel, že po desiatich rokoch po prvý krát nastúpil na súťažné pódium, život tak chcel, že iba po jarnej a jesennej súťažnej sezóne Michal získal právo požiadať o PRO kartu - voľba padla na novokreovanú organizáciu Elite PRO. Aktuálne je Križánek členom Elite PRO Slovakia združenia a už prvý kontrolný zraz Milanovi ČÍŽEKOVI naznačil, že jeho ambície právom môžu byť najvyššie.
Michalova premiéra v Elite PRO organizácii sa uskutoční na súťaži 2018 Elite PRO Madrid a predbežná súpiska súťažiacich obsahuje 13 mien - medzi nimi aj zrejme Michalovi najväčší súperi, Kašpar z Čiech a Kriviy z Ukrajiny.

Do súťaže v Španielsku ostáva členovi Elite PRO Slovakia Team-u ešte cca 8 týždňov, ale napriek stále tvrdšej diéte, ostáva pri osvedčených silových tréningových rutinách. Tie mu "neuberajú" zo sily - to dokázal aj v nasledujúcom videoklipe, kde sa s prehľadom (v tlaku v ľahu na rovnej lavici) "pohrával" so záťažami nad 200kg. Michal KRIŹÁNEK je právom považovaný za "slovenskú beštiu" a fanúšikovia bodybuilding-u po celom svete sú presvedčení, že v Elite PRO organizácii bude patriť k najlepším.

Michal KRIŽÁNEK - hrudník to sú tlaky, tlaky, tlaky ťažké tlaky




Discussion at the article:

AMIX diskusia