TATARKA vs BURSA na súťaži 2018 IFBB Diamond Cup Ostrava

TATARKA vs BURSA na súťaži 2018 IFBB Diamond Cup Ostrava

predsutazny seminar
V Česku sa konala ďalšia súťaže zo série Diamond Cup (pod názvom 2018 IFBB Diamond Cup Ostrava), na ktorej súťažila aj mimoriadne početná výprava Slovenska.

"Slovensko malo v Ostrave takmer 20 reprezentantov, z ktorých až siedmi reálne bojovali o Elite PRO kartu", povedala pre portál EastLabs.SK medzinárodná rozhodkyňa a bývalá reprezentačná trénerka asociácie Natália LENÁRTOVÁ (poznámka - práve tú na tomto poste po zmene vo vedení asociácie nahradilo Mlsnovo vedenie dvojicou Korpáš - Machalová; Korpáš bol v minulom roku z asociácie vylúčený, Machalovú odvolal z postu repre trénerky Výkonný výbor asociácie tesne pred 2018 Európskym šampionátom). "V tomto roku som rozhodovala na tretej súťaži v rade v sérii Diamond Cup (poznámka - Natália si cestovné a pobytové náklady hradí z vlastného vrecka a ako jediná zo Slovenska rozhodovala na troch Diamond Cup-och; dodám, že dvojica Mlsna - Mlsnová sa zúčastnila súťaže Diamond Cup Malta) a viem, že boj o Elite PRO kartu je pre mnohých súťažiacich primárnym dôvodom na súťaženie. V Ostrave uspeli vo svojich kategóriách bikinfitnessky Graňáková, Szombáthová a Čambalová, medzi kulturistami sa darilo Tatarkovi a Tóthovi, v nominácii klasická kulturistika uspel Palovič a medzi mes fyzikmi opät uspel Antoš. Elite PRO kartu napokon získala Graňáková a Tatarka, veľmi blízko však k jej zisku bola Čambalová s Antošom, ktorých odstup na 2. miesto v absolútnom poradí bol iba jeden, jediný bod."

Peter TATARKA sa k Elite PRO karte "prepracoval" cez víťazstvo v kategórii do 100kg, kde jeho najväčším súperom bol reprezentant Čiech Aleš BURSA. V akej forme borci súťažili?

TATARKA vs BURSA na súťaži 2018 IFBB Diamond Cup Ostrava




Discussion at the article:

AMIX diskusia