Ďalší úspech pre súťažiaceho mimo asociácie - v kategórii bodybuilding

Ďalší úspech pre súťažiaceho mimo asociácie - v kategórii bodybuilding

trenersky kurz cizek

Po Stanislave DOLINSKEJ má Slovensko ďalšieho súťažiaceho, ktorý v tomto roku výrazne uspel mimo portfólia súťaží SAFKST. O kom je reč? O Igorovi ILLÉSOVI, ktorý získal kartu profesionála a na nasledujúcej profesionálnej súťaži si takmer vybojoval priamy postup na Olympia Weekend. Úspech ILLÉSA si všimol Ján Kavalír, ktorý to popísal týmito slovami.
Igor Illes

Jan KAVALÍR: "Igor včera vybojoval v Benidormu IFBB Pro kartu, když porazil jednoho z nejnařachanějších evropských amatérů Jordana Peterse (mimo jiné majitel nejlepší members stránky v kulturistice, která nabízí nejlepší tréninková videa a každý fanda kulturistiky by měl být jejím členem). Ještě ten samý den nastoupil "kontroverzní" slovenský závodník do profi, kde vybojoval DRUHÉ MÍSTO a jen těsně mu unikla přímá kvalifikace na MR OLYMPIA do Vegas. Ve Španělsku mezi profíky sundal např. Romana Fritze. Soutěž byla samozřejmě jednou z nejhůře obsazených za poslední roky, ale to je úplně jedno. Peníze i body do žebříčku se zde rozdávají jako jinde a vítěz jde na Olympii. Igor tak trochu vstal z mrtvých, protože na Slovensku měl velké problémy s federací a právě rozkol IFBB a NPC - IFBB Pro mu otevřel cestu k závodění bez toho, aby musel řešit bullshity a nespravedlnost. Igore jsem moc rád, že sis splnil sen a jsi dalším profíkem v IFBB Pro!"

Súboj IFBB International vs NPC - IFBB PRO League teda pokračuje aj na Slovensku. A ako už naznačil Igor Kopček v článku venovanom súťaži 2018 Arnold Classic Europe, o tom, kto zostane v asociácii a kto zvolí inú cestu, rozhodne len a len osobná skúsenosť.

Discussion at the article:

AMIX diskusia
Oplan
author: IgorIlles | date: 07.08.2018 15:20:11
Je mi to jasne, a preto vsetko robim tak, aby som vonku aj posobil. Nebojoval som 11r o PRO kartu aby som ju ziskal a uspokojil sa s tym. Vsetko len zacalo , znova od 0
Igor Illes
author: Oplan | date: 22.07.2018 17:36:43
Svet je tam vonku !