Michal KRIŽÁNEK - hviezdu Elite PRO čakajú exhibície po celom svete!

Michal KRIŽÁNEK - hviezdu Elite PRO čakajú exhibície po celom svete!

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

Lahty, Fínsko, 30 minút po ukončení oceňovania víťazov na súťaži 2018 Nordic Elite PRO. Vedľa stojacému Milanovi ČÍŽEKOVI z organizácie Elite PRO Slovakia (práve tu pôsobia Michal KRIŽÁNEK, Adela ONDREJOVIČOVÁ a spol., práve tu si "vstupenku" vypýtal svojimi skvelými výsledkami jasne najlepší men´s physique Slovenska Dominik ANTOŠ) zazvoní telefón. Vytrvalo vyzváňa do momentu, kým na ňom Milan nestlačí zelený piktogram. Napriek hluku zachytím známy hlas - prezident IFBB International Rafael SANTONJA sa po formálnom úvode pýta na Michala. Michala Križánka. Musím to zdôrazňovať?
Čížek plynulou angličtinou informuje prezidenta o plánoch, ktoré spoločne s Alexandrom HLOBIKOM a Michalom prebrali ešte pred prestížnym 2018 Arnold Classic Europe, kde Križánek definitívne potvrdil štatút bodybuilding hviezdy svetového formátu. Santonja vie, že Elite PRO Slovakia je združenie financované z privátnych zdrojov, takže bez zbytočných rečí objasňuje, kvôli čomu volá.

Čížek zmĺkne a počúva, čo mu prezident Santonja vysvetľuje. To, že volá práve Milanovi jasne svedčí o tom, akú vážnosť má organizácia Elite PRO Slovakia v očiach TOP funkcionárov IFBB International - aj napriek tomu, že prvý rok jej existencie "oslávime" až v januári 2019.
"Áno, pokúsim sa to zariadiť", končí rozhovor Čížek. Na moju otázku "deje sa niečo?", iba sa pousmeje a odpovie: "Michal dostal pozvánku ako TOP hviezda Elite PRO na exhibície - o týždeň ho čaká India, v decembri Dubaj. Alexander by ho mal na všetkých cestách sprevádzať - len dúfam, že cestovanie negatívne neovplyvní jeho prípravu na 2018 Elite PRO World Championships. Musím sa spojiť so Šaňom, musíme si to prebrať, ale pozvanie od prezidenta IFBB sa neodmieta. Ponuka je lákavá - uhradia mu všetky náklady, bude aj niečo na prípravu."

Súhlasne kývnem hlavou. V Indii sa fanúšikovia z Križánka zbláznia! Santonja, aj Elite PRO v Michalovi KRIŽÁNKOVI a členoch organizácie Elite PRO Slovakia má partnerov, na ktorých sa môže spoľahnúť. Aj pozvania sú jasným signálom, že Križánek je aktuálne pre Elite PRO tým, čím je Heath, alebo Rhoden pre NPC - PRO League. Hviezdou najvyššej veľosti! Milan siahne po telefóne aby novinu oznámil priamo Alexandrovi HLOBIKOVI - je časť začať vybavovať víza do Indie.

Michal KRIZANEK

Discussion at the article:

AMIX diskusia
krizanek
author: kolotocko | date: 11.10.2018 23:06:37
Momentalne je to pre Krizaneka zatial najlepsia cesta jeho rastu vykonnosti. Ludia ako Hlobik a Cizek mu zabezpecia vsetko potrebne a nepotrebuje sa prosikat asociacii, kde kulturistika prakticky vobec neexistuje, aj tak si vsetko riesia sami z vlastnych zdrojov ako to povedal dnes Sano na jojke. Buducnost ukaze kde a kedy sa dokaze presunut inde.
áno áno
author: admin | date: 11.10.2018 20:40:56
súhlasím s týmto názorom - profík by mal zarábať peniaze a to sa Michalovi darí v Elite nad očakávania. Z prestíže sa žiť nedá.
profesional
author: senmut | date: 11.10.2018 12:19:13
Tato varianta si myslim je optimalna,... Vieme ako to chodi v USA,...skorej sa tam presadia ich domaci pretekari (trosku z ineho blizkeho sportu,..staci pozriet video ako v boji o profi pocitali Janke Vaskovej amer. rozhodcovia len riadne hlbohe drepy, zatial co americankam aj podrepy,...). Je to tam drahsie co sa tyka predsutaznej pripravy a ten casovy posun, jetlag-choroba z dlheho letu lietadlom a casovy posun neprispievaju forme. Mnoho super europskych profikov skoncilo sice relativne slavni, ale bez penazi za sutazenie,..lebo tieto tak minuli na pobyty, drahe letenky,...a po par rokoch to radsej vzdali z financnych dovodov,... Sposob odmenovania je tiez dost demotivujuci. Prvy berie povedzme 100000, druhy 50000, treti 20000,.... horsi ako v prvej 6tke si tak ledva ak vobec preplatia cestu hoci podali super vykony, predviedli super formu. To akoby v praci bol zaplateny poriadne len jeden pracovnik ci traja a ostatni dostali omrvinky. (no casto sice sef, namestnici,.. beriu skoro vsetko,..).
ťažko povedať
author: admin | date: 11.10.2018 11:24:54
ale život prináša množstvo KEBY - myslím, že ani súčasná varianta nie je zlá
Pro a iné Pro
author: Oplan | date: 11.10.2018 09:06:30
Osobne si myslím, že keby to v Púchove pre Michala skončilo postihom, tak by súťažil v inej Pro Lige.