Potvrdené - Vitalij UGOLNIKOV pôjde bojovať o titul IFBB Majstra sveta!

Potvrdené - Vitalij UGOLNIKOV pôjde bojovať o titul IFBB Majstra sveta!

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2020 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.


Tento týždeň sa definitívne uzavrú štartové listiny súťažiacich, ktorí koncom budúceho týždňa, v Španielsku, v známom letovisku Santa Susanna nastúpia na súťažné pódium 2020 IFBB Majstrovstiev sveta v kulturistike a fitness mužov, žien a masters. Na tento šampionát sa pripravuje nielen výprava Slovenska, ale aj Ruska, Ukrajiny, Poľska a ďalších krajín, ktoré aktuálne majú súťažiacich reálne schopných bojovať o titul Svetový šampión.

"Práve dnes som získal zásadné informácie, ktoré súvisia so spomínanými  2020 IFBB Majstrovstvami sveta v Španielsku", povedal pre náš portál Igor KOPČEK, ktorý (ak sa nič mimoriadneho nestane) bude na šampionáte zastupovať EastLabs Photo Team. "Ukrajina pripravuje do Španielska viac ako 45 člennú výpravu, Poľsko a Česko posielajú viac ako 30 súťažiacich, Slovensko bude zastupovať na šampionáte 21 športovcov.
Zatiaľ nie je jasné, ako početná výprava príde z Ruska. Čo je však jasné je to, že Vitalij UGOLNIKOV, aktuálne jasne najväčšia hviezda bodybuildingu v Rusku, získal všetky potrebné dokumenty k tomu, aby na Svetový šampionát mohol pricestovať.
V akej forme bude súťažiť sa ukáže už tento týždeň - v Ruskum, v meste Krasnojarsk (organizátori na prípravu mali iba 10 dní, poôvodný organizátor zo Sevastopoľa súťaže pre koronapandémiu zrušil), sa uskutočnia 2020 IFBB Majstrovstvá Ruska. A predsúťažné fotografie UGOLNIKOVA sú veľkým prísľubom!

UGOLNIKOV
"Osobne verím, že premiérová účasť aktuálne 112 kg vážiaceho UGOLNIKOVA na IFBB Medzinárodnej scéne mu prienesie úspech.", pokračoval Igor KOPČEK. "Jeho potenciál (aj vzhľadom na to, že má iba 23 rokov) je neprehliadnuteľný.

Už nejaký čas s nim riešim jeho príchod na Slovensko, do Mekky kulturistiky a fitness, ktorou už 3. rok je Činkáreň Čambal Petržalka. Koronapandémia raz predsa skončí, Marian ČAMBAL, lektori edukačných bodybuilding/fitness projektov a dokonca aj ja budeme na toto obdobie pripravení. Verím, že fanúšikovia bodybuildingu a fitness Ugolnikova na Slovensku privítajú rovnako, ako ďalšie hviezdy, ktoré sme k nám v minulosti "priviezli". 
Ugolnikov

Discussion at the article:

AMIX diskusia