Boris PALOVIČ - 7 dní do súťaže 2021 Siberian Power Show

Boris PALOVIČ - 7 dní do súťaže 2021 Siberian Power Show

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2021 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.

Siberian Power Show

Meno Boris PALOVIČ sa po prvýkrát objavilo vo výsledkovýh listinách na jeseň 2014, vtedy ešte v nominácii Men´s Physique. 13. miesto nebolo ničím výnimočným a tak PALOVIČ zmenil nomináciu.

Zapracoval na forme, pridal niečo na muskulatúrnosti a ukázalo sa, že môže byť úspešným v nomináciách Classic Bodybuilding, Games Classic Bodybuilding, príležitostne aj v Classic Physique a v Bodybuilding. V rokoch 2014 až 2018 nastúpil celkovo na 22 súťažiach a získal 7x prvé miesto, 5x druhé a 3x tretie miesto.

Pre PALOVIČA zlomovou sa stala súťažná sezóna 2019, kedy hlboko siahol do rodinného rozpočtu a počas jedného roku absolvoval 50 súťažných vystúpení v štyroch nomináciách na 15. súťažiach od Peru, cez Brazíliu, Maltu, Taliansko, Španielsko až po Česko. Výsledok? Jasné prvenstvo v bodovacej súťaži IFBB World Ranking v nominácii Classic Bodybuilding s bodovým ziskom, ktorý je historicky najvyšším v tejto nominácii. Tento úspech neušiel pozornosti portálu EastLabs.SK a Boris PALOVIČ získal ocenenie v rámci bodovacej súťaže 2019 AMIX EastLabs Best.

To, v akej nominácii Boris PALOVIČ napokon nastúpi na súťaži 2021 Siberian Power Show sa ukáže už o 7 dní, počas prezentácie. Súťažiaci z Classic Physique a Classic Bodybuilding totiž musia splniť prísne kritéria pomeru medzi výškou a hmotnosťou. Vie sa, že na posledných súťažiach musel Boris pracne zhadzovať aj viac ako 7kg. Borisa na ceste do Ruska bude sprevádzať manželka Marianna, ktorá je známa zo súťaží v bodyfitness.

Boris PALOVIČ, Facebook profil: 14 týždňov prípravy je za nami, pôvodný plán súťažiť na Mr. Universe v Paraguaji nevyšiel, nakoľko súťaž bola kvôli pandémii preložená. Takže sme sa rozhodli pre plán B - Siberian Power Show v Rusku. Súťažiť proti Rusom v ich domácom prostredí nebude prechádzka, ale za tejto situácie bude pre nás víťazstvom už len to, že sa tam dostaneme a budeme môcť súťažiť.
Celá príprava prebiehala v domácich podmienkach ale urobili sme maximum. Či to dokážeme nejako zúročiť je v tejto chvíli v rukách osudu. Dnes test na covid, v pondelok odlet do Ruska a ak sa nič neposere tak o týždeň v sobotu nás čaká po dvojročnej prestávke náš súťažný comeback. Ako to celé dopadne a či z toho niečo bude, to sa uvidí. Čím väčšia výzva, tým väčšia chuť ju prijať. Čo je jednoduché, to predsa nestojí za námahu.
Boris PALOVIČ

Discussion at the article:

AMIX diskusia