Projekty EastLabs.SK a Bikinifitness.SK oceňovali športovcov

Projekty EastLabs.SK a Bikinifitness.SK oceňovali športovcov

12. pokračovanie projektu BikiniFitness Camp sa uskutoční od 6. do 8. marca 2020, vo Vranove nad Topľou, v priestoroch Hotela Patriot. Informácie o tomto projekte získate priamo od organizátorky projektu, ktorou je IFBB Majsterka Európy a IFBB Majsterka sveta,
profesionálna bikinifitnesska Saskia CAKOCI.

Píšte na: saskia.cakoci@gmail.com

DG Nutrition BikiniFitness Camp
Január a február sú mesiace, kedy v EastLabs Team-e bilancujeme a zároveň sa pripravujeme na novú súťažnú sezónu. A tá bude (rovnako ako sezóna 2019) mimoriadne náročná. Pre fanúšikov bodybuildingu pripravujeme opäť edukačné akcie, 5. apríla 2020 vo Vranove nad Topľou chceme zrealizovať tradičný AMIX Patriot Cup.
AMIX Patriot Cup

"V roku 2019 EastLabs Photo Team a BikiniFitness Team bol na rozhodujúcich súťažiach, kde súťažiaci SAFSKT dosiahli mimoriadne výsledky", povedal pre náš portál Igor KOPČEK. "Prácu štvorice CSONTOS, HRICKO, CAKOCI, J. KOPČEK, ale aj KOLCUNOVÁ, LABUDOVÁ a FEDOROVÁ sledujú priaznivci bodybuildingu nielen na Slovensku. Prostrednícvom ich fotografií, videoklipov a reportáži majú jasnú predstavu o forme súťažiacich a výsledkoch z TOP IFBB súťaží.
To, že EastLabs Best bodovacia súťaž je už tradičnou súčasťou našej scény (ok, ok .. výsledky čoskoro zverejníme) snáď nemusím zdôrazňovať, no po prvý krát aj projekt BikiniFitness.SK oceňoval - tie bikinifitnessky, ktoré uspeli vo verejnom hlasovaní fanúšikov. Oceňovanie sme zrealizovali v piatok, 7. februára 2020 na tradičnom mieste, v Reštaurácii U Hricka, ktoré je vyhľadávaným miestom slávností rodinného, ale aj spoločenského charakteru.
Som rád, že pre trofeje si osobne prišli TOP športovci asaociácie SAFKST a Asociácie Elite PRO, ktorých sprevádzali najbližší. O kom je reč? Klimasová, Szombathová, Stachová, Gaál, Smrek, Palovič. Trofeje sme v predstihu odovzdali Križánkovi a Tabačiarovi, ďalším oceneným trofeje a aj ďakovné listy doručíme v nasledujúcom období, počas našich ciest po Slovensku. "

Kto získal ocenenie?

  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP Senior Bikinifitness ... Katarína KLIMASOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 Objav roka ... Katarína KLIMASOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP PRO Bikinifitness ... Radka SZOMBATHOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 TOP Junior Bikinifitness ... Zuzana KARDOŠOVÁ
  • BikiniFitness.SK - 2019 Cena redakcie ... Jana STACHOVÁ
  • 2019 AMIX EastLabs Best - ABSOLÚTNY VÍŤAZ ... Boris PALOVIČ
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Michaela PAVLEOVÁ (absolútna IFBB Majsterka sveta, Európy, súťaže Arnold Classic Europe)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Adela ONDREJOVIČOVÁ (TOP Elite PRO Bodyfitnesska)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Július GAÁL (absolútny IFBB Majster sveta v kulturistike juniorov)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Vladimír HOLOTA (IFBB Majster sveta v kulturistike)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Tomáš SMREK (IFBB Majster sveta v games classic kulturistike)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Peter TATARKA (IFBB Majster sveta v masters classic physique)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Michal KRIŽÁNEK (TOP Elite PRO Bodybuilder)
  • 2019 AMIX EastLabs Best - Cena za výnimočný výsledok ... Tomáš TABAČIAR (TOP PRO Bodybuilder)





Discussion at the article:

AMIX diskusia