Eva KVASNIČKOVÁ úspešná v kategórii Wellnes Fitness

Eva KVASNIČKOVÁ úspešná v kategórii Wellnes Fitness


Eva KVASNIČKOVÁ - NORANTE je na Slovensku známa predovšetkým ako bodyfitnesska. Pravdou ale je, že po 2016 IFBB Majstrovstvách Európy presedlala na novú kategóriu, ktorá v portfóliu IFBB má označenie Wellness Fitness. Nepoznáte kategóriu Wellness Fitness?

"Arnold Classic Brasil je nesporne výnimočnou športovou akciou", povedala pre náš portál Eva Kvasničková, "na ktorej pozornosť divákov púta aj vo federácii IFBB zatiaľ málo rozšírená kategória Wellness Fitness. Súťažia v nej dievčatá a ženy s mimoriadne vyvinutou dolnou časťou tela tzn. svalstvom stehien a zadku, so štíhlym pásom a bikini-bodyfitness rozvinutou hornou časťou tela.
Dievčatá, napriek svalnatosti, súťažia v rovnakých plavkách aké sú bežné v kategórii fitness bikini, pri prezentácii využívajú často iba mierne upravené bikini postoje - hodnotené sú však v pozmenených bočných postojoch tak, aby pri nich vynikla masívnosť kvadricepsov.
Kategória Welleness Fitness je mimoriadne obľúbená v Brazílii, ´v Európe sa jej propagácii začali venovať predvošetkým v Portugalsku a aktuálne aj v Maďarsku."

Pripomeniem, že Eva si po prvý krát kategóriu Wellness Fitness vyskúšala v auguste a v súťažení pokračuje ďalej! Na svojom konte má už 3 súťažné vystúpenia - viac sa dozviete v nasledujúcom rozhovore.



Eva KVASNIČKOVÁ úspešná v kategórii Wellnes Fitness



Foto Gábor FOTO - Gábor VÁRSZEGI

Discussion at the article:

AMIX diskusia