Honza KAVALÍR - interview pre EastLabs Radio

Honza KAVALÍR - interview pre EastLabs Radio

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami.
Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch organizácie Asociácia Elite PRO.

Čo hovorí Wikipedia ... podcasty sú zvukové záznamy, ktoré autor alebo vydavateľ podcastu umiestňuje na internet v podobe súborov, najčastejšie vo formáte MP3, na ktoré odkazuje na webových stránkach. Podcasty možno počúvať priamo z web stránky ako stream, avšak zmyslom podcastov je počúvanie záznamov - vtedy, kedy to používateľovi vyhovuje alebo aj počúvanie bez pripojenia na internet, čo vyžaduje, aby sa záznam uložil (stiahol) do zariadenia. Podcasty často bývajú pravidelné relácie, preto má zmysel prihlásiť sa na ich odber.

Toľko na vysvetlenie toho, čomu sa od septembra 2018 (a naozaj dobre) venuje Honza KAVALÍR, ktorý sa ako autor článkov a komenátorv etabloval od roku 2012 na viacerých internetových, alebo printových projektov.
O tom, ako sa dostal k bodybuilding nomináciám, k silovým športov (aj k MMA) a na koho sa môžeme tešiť v sérii podcastov (ktoré budú v pravidelných týždňových odstupoch pokračovať aj v roku 2019 tzn. v stredu ich nájdete aj na našom portáli)  sa s Honzom (doslova pred pár desiatkami minút) rozprával Igor Kopček.
A nezabudli spomenúť aj Michala KRIŽÁNKA z Asociácie Elite PRO, ktorého nájdete už aj na titulke februárového čísla časopisu Muscle and Fitness.

Asociácia ELite PRO

Honza KAVALÍR - interview pre EastLabs Radio, 1. časť





Honza KAVALÍR - interview pre EastLabs Radio, 2. časť




Discussion at the article:

AMIX diskusia