Honza KAVALÍR podcast Ep. 29 - dnes je hosťom Boris BÁRDOŠ

Honza KAVALÍR podcast Ep. 29 - dnes je hosťom Boris BÁRDOŠ

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.


29. epizóda projektu podcastov Honzu KAVALÍRA si určite už nevyžaduje nejaký rzsiahly úvod, ktorým by som fanúšikom bodybuildingu a fitness na Slovensku a aj v Čechách musel vysvetľovať, o čo sa jedná. Uplynulé mesiace dali naplno vyniknúť Kavalírovmu mimoriadnemu rečníckemu talentu, ktorý je podporený aj znalosťami - tie získal vďaka tomu, že bodybuilding/musclebuilding má jednoducho rád. Niekedy, keď počúvam jeho rozhovory, som na pochybách, čo/koho má radšej - svoju priateľku, ale športy, ktoré ja sám sledujem od roku 1978.

V dnešnom pokračovaní projektu podcastov si Honza pred mikrofón posadil človeka, ku ktorému mám vďaka bodybuilding/fitness veľmi blízko. Reč je o aktuálnom šéfredaktorovi časopisu Muscle&Fitness Borisovi BÁRDOŠOVI, ktorý so cťou, po tragickom a náhlom úmrtí Ľuda MAJORA nastúpil na uvoľnený post. S Borisom sme často spoločne cestovali na prestížne súťaže svetového bodybuildingu, viedli dlhé (a často zbytočné - nič sme totiž zmeniť nedokázali) reči o smerovaní športov, ktoré máme radi, nevyhýbali sme sa ani debatám o našich vzťahoch k TOP funkcionárom národných/medzinárodných federácií.

Myslím, že po prvý krát sme sa stretli v roku 2004, krátko pre IFBB Majstrovstvami Európy v Budapešti, na ktorých Andrej MOZOLÁNI získal svoj premiérový titul Európskeho šampióna. A po 15. rokoch od nášho stretnutia si rád vypočujem, čo prezradil Kavalírovi vo viac ako dvojhodinovom rozhovore. Takže, priatelia - slúchadla na uši, pohodlne sa usadiť, ideme počúvať.

Honza KAVALÍR podcast Ep. 29 - dnes je hosťom Boris BÁRDOŠ





Discussion at the article:

AMIX diskusia