Kedy sa uskutoční 2017 Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2?

Kedy sa uskutoční 2017 Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2?

Bikini Fitness Camp LETO
Spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. po mimoriadne úspešných letných a zimných turnusoch aktuálne začala intenzívne pracovať na pokračovaní projektu Bikini Fitness Camp. Vďaka úsiliu Saskie CAKOCI, členky EastLabs Teamu, šéfredaktorky stránky BikiniFitness.SK a aktuálnej IFBB Majsterky sveta aj Európy v nominácii bikinifitness, pripravujeme pre vás pokračovanie - 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2.  Prečo dva termíny?
Organizátorka kempu s podporou hostí a členov EastLabs Teamu pre vás pripravuje v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou (majiteľom ktorého je Vladimír Tabaka) opäť o niečo intenzívnejší program, k čomu určite prispeje aj nižší počet účastníčok - maximálne 14-16 v jednom termíne. 
Nižší počet znamená, že Saskia CAKOCI a jej hostia sa budú môcť podstate viac individuálne venovať každej účastníčke kempu tak, aby po jeho absolvovaní zaznamenali progres v tréningu, v príprave na súťaže a predovšetkým na súťažnom pódiu.
Program kempu v oboch termínoch je rovnaký.



Kto je Vladimír TABAKA? Okrem iného majiteľ Hotela Patriot Vranov nad Topľou, ktorý bol hlavným partnerom organizačného teamu súťaže 2016 AMIX Patriot Cup (súťaž sa konala v druhej polovici apríla vo Vranove nad Topľou) a je ním aj pre súťaž 2017 AMIX Patriot Cup. Je veľkým fanúšikom športu, aj preto Hotel Patriot má k dispozícii skvelo zariadené fitness centrum a samostatnú, unikátnu zónu určenú výhradne pre funkčné tréningy. Patriot Hotel má aj športový team, ktorý sa cielene pripravuje na Spartan Race behy.
Vladimír Tabaka podporuje aktivity oddielu EastLabs Fitness (člen SAFKST) - spoločne sa podieľajú na organizovaní súťaží určených pre juniorských, prípadne začínajúcich kulturistov, bikinifitnessky a súťažiacich z kategórií men´s physique v regióne východného Slovenska.



Hlavným partnerom akcie 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO sa v prvom aj druhom turnuse stala spoločnosť YAMAMOTO Nutrition SK. Ďakujeme za podporu!

Základné informácie o akciách 2017 YAMAMOTO Patriot Bikini Fitness Camp LETO, turnus 1 a turnus 2

  • organizátor ... Saskia CAKOCI (Majsterka sveta, Majsterka Európy, členka EastLabs Teamu a šéfredaktorka stránky BikiniFitness.SK), Hotel Patriot s podporou partnerov a EastLabs Fitness Teamu (oddiel kulturistiky a fitness, člen SAKFST)
  • dátum konania - 1. turnus ... od 11. augusta do 13. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • dátum konania - 2. turnus ... od 18. augusta do 20. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • miesto konania ... Hotel Patriot, Vranov nad Topľou
  • komu je kemp určený ... začínajúce, ale aj pokročilé bikinifitnessky
  • cieľ a programová náplň kempu ... hlavným cieľom kempu je ďalšia propagácia kategórie fitness bikini; náplň kempu - súťaženie v kategórii fitness bikini, príprava na súťaže v tejto kategórii (tréning, výživa, súťažná taktika), prezentácia (praktický nácvik), modelové súťaženie
  • predbežný program kempu (je rovnaký v 1. aj 2. termíne)
  • piatok ... 18:00 úvodný výkonostný test; 20:00 až 23:00 - 1. výukový bkok; spôsob rozhodovania kategórie bikinifitness, analýza eliminácie, semifinále a finále, analýza videoklipov z TOP súťaží - rozbor chýb (prezentácia, pózing, taktika, výber plaviek, líčenie, doplnky), otázky a odpovede
    sobota ... 8:30 až 12:00 - 2. výukový blok (pózing, prezentácia); 13:00 až 19:00 - 3. výukový blok (pózing, prezentácia + individuálne príspevky hostí - výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, tréning a výživa pre bikinifitness); 20:30 až 23:00 - 4. výukový blok (modelové súťaženie, otázky a odpovede)
    nedeľa ... odovzdanie certifikátov a cien pre najúspešnejšie účastníčky modelovej súťaže, interview pre médiá, ukážkový tréning vhodný pre bikinifitness (stehná, zadok)

  • benefit 1 ... okrem výuky v cene kemu je ubytovanie pre každú účastníčku na 2 noci (z piatku na sobotu a soboty na nedeľu) a 5 hlavných jedál (v piatok večera; v sobotu raňajky, obed a večera; v nedeľu raňajky)
  • benefit 2 ... každá účastníčka kempu (okrem darčekov za účasť - napr. tričko s logom kempu od organizátorov + darčeky od partnerov kempu) bude mať od piatku večera do nedele dopoludnia k dispozícii voľný prístup do "fitness" bufetu s obsahom proteínových doplnkov výživy, iontových nápojov a BCAA doplnkov pre optimálne doplnenie bielkovín aj energie + káva a pitný režim; prístup bude mať aj do fitnesscentra Patriot Fitness; každá účastníčka získa možnosť zviditeľnenia sa na portáli EastLabs.SK (tzn. EastLabs Team sa postará o propagáciu) - o ďalších benefitoch vás budeme informovať priebežne
  • cena kempu ... 159€ na osobu (storno podmienky - do 28 dní pred termínom konania kempu 0%; 27 až 21 dní pred termínom konania kempu 35%; 20 až 14 dní pred termínom konania kempu 70%; menej ako 14 dní pred termínom konania kempu 85%)
  • PARTNERI KEMPU: podporu kempu zatiaľ prisľúbili - YAMAMOTO Nutrition SK, Hotel Patriot, EastLabs.SK, EastLabs.RU, ObchodRonnie.SK, BikiniFitness.SK ... mená ďalších partnerov sa budú dopĺňať priebežne
  • POZNÁMKA 1: kempom vás budú sprevádzať - inštruktorka Saskia CAKOCI (IFBB Majsterka Sveta, IFBB Majsterka Európy, členka EastLabs Teamu a šéfredaktorka stránky BikinniFitness.SK); hosť Milan ČÍŽEK (hlavný lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.); hosť Tomáš TÓTH (externý lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.); hosť Igor KOPČEK (člen EastLabs Teamu); mená ďalších hostí (odborníkov na fitness bikini resp. úspešných bikini fitnessiek), ktorí vás budú kempom sprevádzať, budeme dopĺňať priebežne 
  • POZNÁMKA 2: kapacita akcie 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 2 je obmedzená - z kapacitných dôvodov a kvôli intenzívnejšej výuke maximálny počet účastníčok nepresiahne 14-16 ľudí/termín; celkovo sa 1. a 2. termínu môže zúčastniť maximálne 28-32 účastníčok 
  • Predbežných záujemcov poprosím, aby kontaktovali šéfredaktorku portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Discussion at the article:

AMIX diskusia