2017 Yamamoto Patriot BikiniFitness Camp LETO - už tento týždeň!

2017 Yamamoto Patriot BikiniFitness Camp LETO - už tento týždeň!

Vďaka úsiliu Saskie CAKOCI, členky EastLabs Teamu, šéfredaktorky stránky BikiniFitness.SK a aktuálnej IFBB Majsterky sveta aj Európy v nominácii bikinifitness, pripravili sme pre vás pokračovanie projketu Patriot Bikini Fitness Camp.  Organizátorka kempu s podporou hostí a členov EastLabs Teamu pre vás zorganizovala v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou (majiteľom ktorého je Vladimír Tabaka) opäť o niečo intenzívnejší program, k čomu určite prispeje aj nižší počet účastníčok v jednom termíne/turnuse. 

Tak ako na predchádzajúcich camp-och, aj teraz účastníčky získajú nielen nové znalosti, informácie, ale aj darčeky. A je tu aj jedna unikátna ponuka, ktorú pripravila spoločnosť YAMAMOTO. Aká?

Jedna z účastníčok projektu 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO môže získať sponzoring od spoločnosti YAMAMOTO Slovakia!

Vzhľadom na to, že 19. augusta 2017 sa v Bratislave uskutoční zraz športovcov, ktorí majú reálnu šancu bojovať o miesto v SAFKST rerezentácii Slovenska (na rázny zásah prezidenta asociácie Borisa MLSNU sa zrazu v pozícii hostí zúčastnia po prvý krát od zmeny vedenia aj elitné športovkyne Slovenska Olívia POHÁNKOVÁ a Lucia KOŠECKÁ - a to nie sú posledné novinky, ktoré sa pripravujú na scéne SAFKST!), niektoré z účastníčok 2. turnusu (ten začína 18. augusta 2017) s ambíciou reprezentovať Slovensko na medzinárodnej scéne nás požiadali o storno pobytu - vďaka tomu sú voľné ešte 2 miesta!

Počet voľných miest na 2017 Yamamoto Patriot Bikini Fitness Camp LETO

  • 1. turnus (od 11. do 13. augusta 2017) ... VYPREDANÉ
  • 2. turnus (od 18. do 20. augusta 2047) ... uvoľnili sa 2 miesta

Hlavný partner projektu 2017 Patriot BikiniFitness Camp LETO

YAMAMOTO Nutrition ... je výrobca doplnkov výživy unikátneho zloženia so sídlom v Taliansku. Je partnerom organizátorov najprestížnejších svetových bodybuilding a fitness súťaží amatérskej, ale aj profesionálnej scény. Na Slovensko sa YAMAMOTO Nutriotion výrobky dostali vďaka obchodným aktivitám manželov Andrásovcov z Bardejova, ktorí začiatkom roku 2017 vytvorili na Slovensku exkluzívny YAMAMOTO Team športovcov - tí sa neskôr objavili aj v reprezentácii Slovenska, dokonca členka Teamu Zuzana KARDOŠOVÁ získala zlato z IFBB Majstrovstiev Európy v nominácii bikinifitness junioriek.
Každá účastníčka kempu získa od spoločnosti YAMAMOTO Nutrition darčekový balíček, výrobky tejto značky budú dostupné účastníčkam aj vo fitness bufete.

Hotel Patriot Vranov nad Topľlou ... vďaka ústretovosti majiteľa Vladimíra TABAKU poskytuje ideálne podmienky na realizáciu akýchkoľvek fitness projektov, ktoré sa realizujú pod hlavičkou FitnessŠkola.SK, BikiniFitness.SK, alebo EastLabs Teamu. Účastníčky kempu na jednom mieste získajú nielen možnosť ubytovania a stravovania, ale aj prístup do malej kongresovej sály (kde prebieha výuka) a do nadštandradne zariadeného fitness centra s veľkou sálou určenou pre funkčný tréning. Hotel Patriot je stabilným partnerom organizátorov súťaží AMIX Patriot Cup.

BikiniFitness.SK ... internetový projekt spojený s menom Saskia CAKOCI, ktorý sa venuje nielen nominácii bikinifitness. Každá účastníčka kempu získa od Saskie unikátne tričko s logom BikiniFitness.

FitnessŠkola.SK ... spoločnosť, ktorá podporuje edukačné projekty súvisiace s fitness, bikinifitness, bodybuildingom. Účastníčkam kempu sa budú venovať interní aj externí lektori tejto školy.

Partneri projektu 2017 Patriot BikiniFitness Camp Leto

SALLUT Design ... líder na poli výroby plaviek a doplnkov určených pre všetky fitness a bodybuilding nominácie aktuálne otvoril módny salón, vďaka čomu sa výrazne posunul vo výrobných a aj predajných možnostiach. Sortiment spoločnosť rozšírila už aj o plavky určené pre nomináciu men´s physique, v ponuke nechýbajú topánky, šperky a všetky drobnosti, ktoré na súťažnom pódiu využijú súťažiace nielen v bikinifitness, ale aj bodyfitness a fitness. Každá účastníčka kempu obdrží od spoločnosti SALLUT Design saténový župan s menom.

ObchodRonnie.SK ... internetový obchod zameraný na predaj doplnkov výživy určených pre fitness nominácie poskytne doplnky od rôznych výrobcov, ktoré budú dostupné vo fitness bufete.

Iron PRO ... spoločnosť so sídlom v Poľsku, ktorá viac ako 15 rokov sa venuje reklamným aktivitám a výrobe špeicifických reklamných nosičov pre klientov z Európskej únie. Jej súčasťou je aj produkčná skupina, ktorá zastrešuje výrobu reklamných, fitness a fight odevov pre najprestížnejšie domáce, ale aj zahraničné podujatia. Každá účastníčka kempu získa od tejto spoločnosti unikátny set pozostávajúci z top-u a šortiek (využiteľných aj počas lekcií venovaných pózovaniu).

Delicious Fitfood ... spoločnosť špecializujúca sa na kvalitné orechové masla (v širokom sortimente chutí) vyrábané podľa domácej receptúry, ktorá dbá na použitie najlepších vstuných surovín - bez zbytočných konzrevantov a prísad. Každá účastníčka kempu získa jedno balenie orechového masla.

Základné informácie o projekte 2017 YAMAMOTO Patriot Bikini Fitness Camp LETO, turnus 1 a turnus 2

  • organizátor ... Saskia CAKOCI (Majsterka sveta, Majsterka Európy, členka EastLabs Teamu, šéfredaktorka stránky BikiniFitness.SK a portálu EastLabs.SK, spolumajiteľka FitnessŠkoly s.r.o.) s podporou partnerov
  • dátum konania - 1. turnus ... od 11. augusta do 13. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • dátum konania - 2. turnus ... od 18. augusta do 20. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • miesto konania ... Hotel Patriot, Vranov nad Topľou
  • komu je kemp určený ... začínajúce, ale aj pokročilé bikinifitnessky
  • cieľ a programová náplň kempu ... hlavným cieľom kempu je ďalšia propagácia kategórie fitness bikini; náplň kempu - súťaženie v kategórii fitness bikini, príprava na súťaže v tejto kategórii (tréning, výživa, súťažná taktika), prezentácia (praktický nácvik), modelové súťaženie

Predbežný program kempu (je rovnaký v 1. aj 2. termíne)

PIATOK
  • 18:00 ... úvodný výkonnostný test - rozdelenie účastníčok do dvoch výkonnostných skupín
  • 19:15 ... večera
  • 20:00 až 23:00 ... 1. výukový bkok - spôsob rozhodovania kategórie bikinifitness (bodovanie, pohľad rozhodcov na súťaže v bikinifitness), analýza súťaží (eliminácia, semifinále a finále), analýza videoklipov z TOP súťaží - rozbor chýb (prezentácia, pózing, taktika, výber plaviek, líčenie, doplnky)
SOBOTA
  • 7:00 ... raňajky
  • 8:30 až 12:30 ... 2. výukový blok - pózing, prezentácia (praktický nácvik)
  • 12:30 ... obed
  • 13:15 až 19:00 ... 3. výukový blok - individuálne príspevky hostí (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring, sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • 19:15 ... večera
  • 20:30 až 23:00 ... 4. výukový blok - otázky a odpovede (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring a sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • poznámka - účastníčky kempu môžu kedykoľvek individuálne nacvičovať pózovanie pod dohľadom lektorov
NEDEĽA
  • 7.00 ... raňajky
  • 8:00 ... modelové súťaženie, odovzdanie certifikátov a cien pre najúspešnejšie účastníčky modelovej súťaže a hostí
  • 9:45 ... ukážkový tréning vhodný pre bikinifitness (stehná, zadok)

benefit 1 ... okrem výuky v cene kempu je ubytovanie pre každú účastníčku na 2 noci (z piatku na sobotu a soboty na nedeľu) a 5 hlavných jedál (v piatok večera; v sobotu raňajky, obed a večera; v nedeľu raňajky)

benefit 2 ... každá účastníčka kempu (okrem darčekov za účasť - napr. tričko s logom kempu od organizátorov + darčeky od partnerov kempu) bude mať od piatku večera do nedele dopoludnia k dispozícii voľný prístup do "fitness" bufetu s obsahom proteínových doplnkov výživy, iontových nápojov a BCAA doplnkov pre optimálne doplnenie bielkovín aj energie + káva a pitný režim; prístup bude mať aj do fitnesscentra Patriot Fitness; každá účastníčka získa možnosť zviditeľnenia sa na portáli EastLabs.SK (tzn. EastLabs Team sa postará o propagáciu) - o ďalších benefitoch vás budeme informovať priebežne

cena kempu ... 159€ na osobu (storno podmienky - do 28 dní pred termínom konania kempu 0%; 27 až 21 dní pred termínom konania kempu 35%; 20 až 14 dní pred termínom konania kempu 70%; menej ako 14 dní pred termínom konania kempu 85%)

kempom vás budú sprevádzať - inštruktorka Saskia CAKOCI (IFBB Majsterka Sveta, IFBB Majsterka Európy, IFBB PRO Bikini, členka EastLabs Teamu a šéfredaktorka stránky BikinniFitness.SK); Grzegorz KEPA, Poľsko (medzinárodný IFBB rozhodca, tréner šampiónov); Milan ČÍŽEK (hlavný lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., medzinárodný IFBB rozhodca a IFBB PRO rozhodca, tréner šampiónov); Michaela SALLUT (majiteľka spoločnosti SALLUT - plavky a doplnky pre fitness nominácie)
hostia - Oľga  ANDRÁŠOVÁ a Rado ANDRÁŠ (YAMAMOTO Slovakia), Lucia KOŠECKÁ (IFBB Majsterka sveta v bodyfitness, ktorá začínala s nomináciou bikinifitness, IFBB PRO Figure), Tomáš TÓTH (externý lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.); Juliana MELIŠOVÁ (členka BikiniFitness Teamu, trénerka šampiónov); Zuzana KARDOŠOVÁ (YAMAMOTO Team, historicky najmladšia Majsterka Európy v bikinifitness na Slovensku), Tatiana KOŽUCHOVÁ (IFBB Majsterka Európy vo fitness), Alexandra KEPA (víťazka Arnold Classic USA a Arnold Classic Hong-Kong), Igor KOPČEK 

Záujemcovia o uvoľnené miesta na 2. turnus nech kontaktujú šéfredaktorku portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Discussion at the article:

AMIX diskusia