Fotogaléria - Veľký predsúťažný seminár v Činkárni Čambal

Fotogaléria - Veľký predsúťažný seminár v Činkárni Čambal


Takmer 70 ľudí z rôznych končín Slovenska prišlo v sobotu, 18. augusta 2018 do Činkárne Čambal Petržalka, kde sa konal historicky prvý Veľký predsúťažný seminár realizovaný na Slovensku. Prečo získal označenie veľký? Dôvodom bola aj skutočnosť, že program bol pripravený tak, aby 5-6 hodín prednášok a diskusií s lektormi priniesol účastníkom veľké množstvo informácií využiteľných hlavne v predsúťažnej príprave a aj v deň súťaže. V rôznych nomináciách, bez ohľadu na to, ktorá federácia danú súťaž organizuje.
Myšlienku semináru podporila v pozícii hlavného partnera spoločnosť AMIX Nutrition (vďaka čomu účastníci nemuseli platiť žiadne poplatky, navyše získali bonusovú zľavu na nákup v obchode FitnessHosue Store - ten sa nachádza v priestoroch Činkárne Čambal, majiteľkou je Pavlína BRUSSMANNOVÁ), EastLabs.SK, FitnessTreneri.SK a spoločnosť FitnessŠkola s.r.o., ktorá sa organizačne podieľa na realizácii Trénerských kurzov Milana ČÍŽEKA a BikiniFitness Camp-ov Saskie CAKOCI.
Účastníkov seminárom sprevádzala osvedčená dvojica lektorov z Čiech - Lukáš ROUBÍK a Vít SAHULA, do ich prezentácie aktívne vstupovala dvojica Marián ČAMBAL a Igor KOPČEK.

Fotogaléria - Veľký predsúťažný seminár v Činkárni Čambal

Discussion at the article:

AMIX diskusia