Aký bol seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty?

Aký bol seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty?


Spoločnosť AMIX je už tradičným partnerom akcií, ktoré sa organizujú pod hlavičkou EastLabs, FitnessTréneri a aktuálne aj FitnessŠkola na Slovensku. Vďaka ústretovosti vedenia tejto spoločnosti sme mohli v Činkárni Čambal Petržalka po augustovom, historicky prvom Veľkom predsúťažnom seminári, zorganizovať aj seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty.

Seminar o vyzive

"Vstup na Seminár bol vďaka spolupráci so spoločnosťou AMIX Nutrition opäť bezplatný, za čo vďaka patrí určite vedeniu tejto spoločnosti," povedal pre náš portál Igor KOPČEK, spoločne s Mariánom ČAMBALOM jeden z hlavných organizátorov. "Zvyčajné vstupné na takéto edukačné semináre začína na hranici 20€, takže som naozaj rád, že AMIX vyfinancoval všetky náklady s tým spojené. Ešte raz ďakujem.
Na seminár sa prihlásilo viac ako 100 účastníkov (aj preto "odpadlo" tradičné fotografovanie účastníkov pred "stenou cti" v prednáškovej sále - účastníci by sa do vyhradeného priestoru jednoducho nepomestili), viacerých sme však museli odmietnuť, nakoľko reálna kapacita prednáškovej sály v Činkárni Čambal Petržalka by takýto nápor záujemcov nezvládla. Účasť na seminári totiž mali isté aj niektoré účastníčky súbežne prebiehajúceho BikiniFitness Camp-u Saskie CAKOCI, zúčastnili sa ho dokonca aj lektorky. Ja sám so si vypočul niektoré so vstupov, ktoré si pripravili pre účastníkov. O úroveň semináru som nemal obavy."

Roubik

"Dvojica lektorov Roubík - Šindelář s podobnou tématikou majú skúsenosti, prednášajú v Čechách a sú schopní účastníkom poskytnúť informácie v koncentrovanej forme, nayvše tak, aby boli ľahko aplikovateľné pre prax. Páči sa mi, že obaja striktne rozlišujú medzi snahou o jednoduché chudnutie a s tým spojenú úpravu vzhľadu tela a to, čo zaujíma priaznivcov našich športov najviac - hovorím o budovaní svalovej hmoty. Samozrejme, tak ako je to zvykom na nami organizovaných akciách, nechýbali malé darčeky v podobe ďakovných listov pre lektorov - tí sa radi zúčastnili záverečného fotografovania.", dodal Kopček.

Roubik

"Záujem o seminár nás potešil, natoľko, že sme s FitnessŠkolou s.r.o. a projektami, ktoré sú prepojené s dvojicou Cakoci - Kopček podpísali dohodu o VIP spolupráci.", doplnil Igora Marián ČAMBAL, jeden zo spolumajiteľov Činkárne Čambal Petržalka. "V rámci nej sme pre FitnessŠkolu s.r.o. vyhradili v našej činkárni priestory, ktoré budú slúžiť ako školiace centrum pre rôzne aktivity - tie bude táto spoločnosť lektorsky a edukačne zastrešovať. "

"O čom hovorím? Nielen o edukačných seminároch a kempoch, ale aj o trénerských (krátkodobých, ale aj dlhodobých) kurzoch. Aj týmito aktivitami moji spoločníci a aj ja chceme prispieť k podpore športov, ktoré sú nám blízke. Samozrejme, hovorím predovšetkým o bodybuildingu a fitness, ale pokiaľ viem, odborníci z FitnessŠkola s.r.o. sa budú venovať aj ďalším silovým športom a aktivitám."

"Ohlasy aj na seminár Moderná výživa vo fitness a silových športoch - mýty vs fakty boli mimoriadne dobré. Samozrejme, touto cestou by som sa chcel poďakovať spoločnosti AMIX Nutrition, ale aj FitnessHouse Store a ďalším partnerom našich spoločných projektov za podporu. Vďaka týmto edukačným projektom sa napĺňa naša vízia Činkárne Čambal Petržalka ako "Mekky bodybuildingu/fitness na Slovensku.", dokončil Čambal.

Discussion at the article:

AMIX diskusia