Edukácia pokračuje - predvianočný Fitness workshop vo Zvolene!

Edukácia pokračuje - predvianočný Fitness workshop vo Zvolene!

Od roku 2016 organizuje spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. na Slovensku, v Poľsku a už aj v Čechách edukačné projekty, zamerané na bodybuilding a fitness komunitu. V jej radoch pôsobia lektori, ktorí sa podieľajú na obsahovej náplni edukačných seminárov, trénerských kurzov a kempov určených pre bikinifitnessky/wellness fitnessky, ich trénerky/trénerov, rozhodkyne/rozhodcov. Na pozícii lektorky v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. pôsobí aj Zuzana NIŠČÁKOVÁ, ktorá je známa aj ako trénerka fitness detí a rozhodkyňa. Zuzana absolvovala (spočiatku ako účastníčka) viaceré z projektov, ktoré boli zorganizované pod hlavičkou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. a následne podnetnými pripomienkami prispela k ich vylepšeniu. Práve pred týždňom absolvovala kurz trénerov "Inštruktor Bodybuilding a Fitness" (hlavného lektora spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. Milana ČÍŽEKA), ktorý sa uskutočnil v Činkárni Čambal Petržalka a aj na základe osobných skúseností prišlo rozhodnutie - vo Zvolene sa uskutoční špeciálny fitness workshop určený pre deti, ktoré sa venujú fitness.

Zuzana NIŠČÁKOVÁ: na základe osobných skúseností a informácií zo školenia trénerov pre bodybuilding a fitness v Činkárni Čambal Petržalka som sa rozhodla s podporou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. zorganizovať pre všetky deti/rodičov/trénerov nášho klubu špeciálny fitness workshop. Obsah workshopu?

lektor Marián PREZBRUCHÝ

  • ako diagnostikovať základné problémy pohybového aparátu a následne ich riešiť vhodným výberom cvikov a technikami - ako týmto problémom predchádzať
  • správny a účinný strečing pred a po posilňovacom tréningu
  • posilňovanie s vlastnou váhou
  • posilňovanie so základnými pomôckami

lektorka Saskia CAKOCI

  • špecifiká posilňovacieho tréningu pre mladé dievčatá a ženy
  • súťažné fitness a stravovanie
  • súťažné fitness - úprava súťažiacej, pódiová prezentácia

Kto je Marián Prezbruchý? Dlhoročný vrcholový športovec aktuálne pôsobí ako špecialista na pohybovú prípravu TOP reprezentantov Slovenska z individuálnych, aj kolektívnych športov. Ako tréner sa venuje športovcom, ktorí sa vracajú do tréningového procesu po zranení, resp. svoje úsilie smeruje v prevencii pred zraneniami.

Kto je Saskia CAKOCI? Spolumajiteľka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., ktorá v nominácii bikinifitness získala titul IFBB Majsterky Európy, je víťazka súťaží IFBB Diamond Cup Žilina, Olympia Amateur Europe a v roku 2016 získala aj titul IFBB Majsterky sveta. Tri roky sa angažuje ako hlavná organizátorka projektu spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. BikiniFitness Camp.

Mediálnym partnerom "Fitness Workshopu vo Zvolene" je portál EastLabs.SK a web stránka FitnessTreneri.SK, účasť prisľúbil aj Igor KOPČEK - ten roky sleduje dianie na bodybuilding a fitness scéne, v 90. rokoch pôsobil ako poradca/konzultant pre TOP profesionálne fitnessky zo Slovenska (Marietta ŽIGALOVÁ, Klaudia KINSKÁ), v ďalšom období sa venoval už iba príprave najlepších bodybuilderov amatérskej aj profesionálnej scény na Slovensku.

Základné informácie o Fitness workshope vo Zvolene

  • dátum konania ... 15. december 2018, od 10:00 do cca 15:00
  • miesto konania ... tréningové priestory klubu F.R.E.S.H. Zvolen - telocvična Technickej univerzity Zvolen
  • vstup ... pre členov klubu F.R.E.S.H. Zvolen zadarmo, ostatní za minimálny poplatok (informáciu podá Zuzana NIŠČÁKOVÁ)
  • pre koho je workshop určený ... fitness deti, ich rodičia, trénerky/trénerov, rozhodkyne/rozhodcov

Discussion at the article:

AMIX diskusia