Saskia CAKOCI - aký bol 2019 BiotechUSA BikiniFitness Camp Vranov?

Saskia CAKOCI - aký bol 2019 BiotechUSA BikiniFitness Camp Vranov?

BikiniFitness Camp

Od roku 2016 team FitnessŠkoly s.r.o. zorganizoval na Slovensku 8 turnusov projektu BikiniFitness Camp, podieľal sa na realizácii troch podobných projektov v Poľsku, v minulom roku po prvý krát bol camp aj v Čechách.

"Áno, je to tak", potvrdila pre náš portál Saskia CAKOCI, jedna z hlavných postáv organizačného teamu, ktorý stojí v pozadí projektu BikiniFitness Camp. "Máme za sebou viac ako 10 pokračovaní nášho projektu, ktorým prešli Majsterky Európy a sveta, aj úspešné súťažiace domácej, resp. medzinárodnej scény. Každý turnus BikiniFitness Camp-u bol iný, ako tie predchádzajúce, zrejme aj preto k nám dievčatá prichádzajú opakovane. Posledný sa konal s podporou spoločnosti BiotechUSA tento weekend už na tradičnom mieste, ktorým je Hotel Patriot vo Vranove nad Topľou. Začiatkom marca nás čaká 10. pokračovanie v našom školiacom stredisku, ktorým je Činkáreň Čambal Petržalka, začiatkom apríla náš lektorský team príde opäť do Prahy, kde organizačne projekt podporil Martin "Dvoro" DVOROŽŇÁK."

Viac informácií o 9. pokračovaní projektu BikiniFitness Camp mi Saskia poskytla v interview, ktoré som pre vás spracovala. A pre tie z vás (alebo aj tých, pretože BikiniFitness Camp je určený nielen pre potencionálne bikini/wellness fitnessky, ale aj pre ich trénerov/trénerky a rozhodcov/rozhodkyne), ktoré projekt zaujal iba poznámka - viac informácii nájdete v samostatnom článku, priebeh 9 pokračovanie spoznáte prostredníctvom 400 fotografií od Stana HRICKA, ktoré sú vo fotogalérii na stránkach portálu EastLabs.SK.

Saskia CAKOCI - aký bol 2019 BiotechUSA BikiniFitness Camp Vranov?





Discussion at the article:

AMIX diskusia