Milan ČÍŽEK - záujem o naše trénerské kurzy je prekvapujúco veľký

Milan ČÍŽEK - záujem o naše trénerské kurzy je prekvapujúco veľký

Hosťami kurzu budú členovia Asociácie Elite PRO, ktorí v Činkárni Čambal Petržalka absolvujú v termíne kurzu meeting pred jarnou súťažnou sezónou.
Trénerský kurz

Inštruktor Bodybuildingu a Fitness - základná úroveň, 1. stupeň ... 22. až 24. marec 2018

Základný trénerský kurz Inštruktor Bodybuildingu a Fitness sa uskutoční v termíne od 22. marca do 24. marca 2019 v Činkárni Čambal - Petržalka a na tento kurz vás pozýva aj so svojimi kolegami Dr. Milan ČÍŽEK.
bližšie informácie: cizekifbb@hotmail.com

"Záujem o kurzy Inštruktor Bodybuildingu a Fitness, ktoré organizuje spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. a na ktorých pôsobím v pozícii hlavného lektora, je pre mňa príjemným prekvapením", povedal pre náš portál Milan ČÍŽEK, ktorý spoločne s ďalšími lektormi tento projekt úspešne rozvíja už od roku 2017. "Opäť sme kapacitu kurzu naplnili na 100%, viacerých záujemcov sme museli presunúť na neskoršie termíny. Ak má byť kurz komfortný pre účastníkov, ich počet sa môže pohybovať okolo čísla 25. Podľa dohody s Marianom ČAMBALOM, spolumajiteľom Činkárne Čambal, kde Saskia CAKOCI a Igor KOPČEK zo spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. realizujú podstatnú časť projektov, jeho ľudia majú účasť na našich projektoch buď s výraznou zľavou, alebo zadarmo. V tomto roku po prvý krát ponúkame účastníkom bonusové zľavy v prípade, že sa zúčastnia aj iných platených projektov, zastrešovaných spoločnosťou FitnessŠkola s.r.o.
Program prvého stupňa kurzov Inštruktor Bodybuildingu a Fitness má už svoju pevnú štruktúru, kde teoretická a praktická časť je v rovnováhe. Dlhodobo pracujeme na koncepte nadstavbového druhého stupňa, ktorý si však bude vyžadovať od účastníkov aj určitý stupeň znalostí zo sveta bodybuildingu a fitness.
Verím, že v tomto roku zrealizujeme ďalšie kurzy v Bratislave, v prípade záujmu aj na východe Slovenska, v Košiciach."

Discussion at the article:

AMIX diskusia
Športoví odborníci
author: Oplan | date: 21.03.2019 08:41:36
Zvýšený záujem je logický keďže SAFKST trénerské kurzy nerobí. Ministerská akreditácia nie je a preto sa bude v tomto trende pokračovať.