Na tréningu s Krížom v Real Club Padel MARBELLA

Na tréningu s Krížom v Real Club Padel MARBELLA

IFBB Fitness Akadémia Slovensko ponúka fanúšikom bodybuildingu a fitness, trénerom, inštruktorom a aj športovcom (bez ohľadu na príslušnosť k organizácii aj fedrácii), možnosť zapojit sa do edukačných aktivít. V prípade úspešného zvládnutia skúšok absolventi môžu získať
prestížny certifikát
o absolvovaní alternatívneho vzdelávania v bodybuildingu a fitness.
IFBB Fitness Akadémia Slovensko

129kg navážil Michal KRIŽÁNEK po krátkom, pumpovacom tréningu, ktorý absolvoval 48 hodín pred nástupom na súťažné pódium súťaže 2021 IFBB Mr. Univers PRO Marbella. Tréning absolvoval v miestnom "outdoor" gyme Real Club Marbella a bolo sa na čo dívať.

Michal Križánek - Real Club Padel MARBELLA



Discussion at the article:

AMIX diskusia
prosba
author: admin | date: 03.10.2021 17:29:44
poprosím vysvetliť túto vetu " Ale len tí najlepší na svete nemajú kŕče a usmievajú sa Mr. O."
Tréning
author: Oplan | date: 02.10.2021 21:51:41
Sú len tri typy tréningu. Prvý je tréning hrudníku a pridružených partii. Je to úžasné, tá sila a to prekrvenie. Druhý je tréning chrbta a pridružených partii. Je to úžasné. Slabší jedinci majú problém byť v pohode. Niekedy neudržia posledné jedlo. Tretí tréning je tréning nôh. Je to neskutočné, keď nemôžeš dýchať. Aj tí najsilnejší jedinci majú problém udržať vedomie. Čo vám poviem ? V diéte, v superkompenzácii a záverečnom odvodnední si siahnete na dno. Ale len tí najlepší na svete nemajú kŕče a usmievajú sa Mr. O.