Miloš ŠNAJDER - aký bol seminár v Pro Workout Prešov?

Miloš ŠNAJDER - aký bol seminár v Pro Workout Prešov?

29. apríla 2018 o 16:00 sa v prešovskom Pro Workout Gym uskutočnil seminár o powerliftingu. Prednášajúcim bol niekoľkonásobný šampión a svetový rekordér v powerliftingu Miloš Šnajdr. Organizačne seminár zabezpečoval oddiel powerliftingu Dido Powerlifting Giraltovce a Pro Workout Gym Prešov, ktorý ponúkol svoje priestory.

Miloš ŠNAJDER - aký bol seminár v Pro Workout Prešov?



Seminár začal krátkym predstavením Miloša Šnajdra a jeho kariéry a potom sa rozoberali disciplíny v ktorých sa súťaží - drep, tlak na lavičke a mŕtvy ťah.

"Počul som že na východe nič nie je", povedal Miloš na úvod semináru. "No keď som prišiel do Prešova, našiel som úžasnú posilku, skvelých ľudí, ktorí boli zvedaví a chceli sa dozvedieť nové veci. Boli ochotní si vypočuť iný pohľad na rôzne veci ohľadom powerliftingu. Na moje prekvapenie na východe predsa len niečo je. Ďakujem východu hlavne za to, že mi tu ukázali, ako si vážia informácie a aj ľudí - viac ako tu na západe."

Discussion at the article:

AMIX diskusia
mená ruských vzpieračov
author: admin | date: 11.05.2021 18:28:24
tak ako komu nehovoria - Vardaňan neprekonaný, David Rigert na toho som pozeral roky s otvorenými ústami, Alexejeva (aj keď súťažil pred viac 40 rokmi) asi pozná každý, kto sa "obtrel" o vzpieranie
The Raptors defeated the Warriors
author: assortlist | date: 10.05.2021 08:25:33
Adnan: úplne náhodou sa mi do rúk dostali rozhovory s bývalými najlepšími ruskými vzpieračmi, v ktorých často na plné ústa hovorili o vzťahoch v rámci zväzu, vzťahoch s kolegami zo "zbornej komandy" aj so súpermi. Memá mnohých (napr. Vardaňan, Alexejev, Rigert) už súčasníkom nič nehovoria, ale myslím si, že skôr ako sem spomínané rozhovory posuniem, nezaškodí pozrieť sa na výkony, ktoré týto borci v minulosti podávali. Aj prostredníctvom videoklipov, ktoré si môžete pozrieť po kliknutí na: