Zaujalo na Facebook-u - Rado ONDRIČKO dokáže prehrávať so vztýčenou hlavou

Zaujalo na Facebook-u - Rado ONDRIČKO dokáže prehrávať so vztýčenou hlavou

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

V roku 2018 som bol svedkom vyplakávanie neúspešných kulturistov/bikinifitnessiek, dokonca masters kulturistitu súťažiaceho na medzinárodnej scéne, aj funkcionárov. Písali sa slohové práce, pľulo na rozhodcov, vyplakávalo sa na sociálnych sieťach. Powerliftér (s krvou kulturistu) Rado Ondričko je však z iného cesta. Aj preto - držím palce, nech je po sklamaní na 2019 Arnold Sports Festivale (kde smeroval svoju powerliftérsku prípravu), už iba lepšie.

Rado ONDRIČKO: Nebudem sa vyhovárať, asi prišiel čas povedať dosť , pauza. Nie som stroj, ako som si myslel a 4 súťaže ročne v PWL na 110% nejde. Nechcem dôjsť k DEMOTIVÁCII. Milujem tento šport, ale dnešný deň mi ulomil z môjho športového srdca. Som na dne - klamať nebudem. Toľko úsilia, prípravy, peňazí, zdravia, všetci ľudia ktorí má podporili. Ísť do USA s váhou 125 kg, plný, tvrdý, pripravený na 120%. A nakoniec ledva mať 118kg, bez svalov, energie, prázdny. Vracal som, dnešnú noc aj hnačky - položilo má to úplne. Poznám svoje telo a vedel som, že bude veľmi zle. A preto po 2. pokuse som odstúpil. Cítim sa zle, vyčerpaný do extrému ... nič viac si neprajem len nájsť staré JA a byť doma na Slovensku. Ešte raz ďakujem za 100ky správ, zároveň sa OSPRAVEDLŇUJEM!

Discussion at the article:

AMIX diskusia