Zaujalo na Facebook-u - Lenka BANÍKOVÁ na margo 2018 Arnold Classic Europe

Zaujalo na Facebook-u - Lenka BANÍKOVÁ na margo 2018 Arnold Classic Europe

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Slovensko má v organizácii Elite PRO TOP atlétov. Patrí medzi nich aj Eva BANÍKOVÁ, ktorá svoje postavenie potvrdila po víťazstve na 2018 Arnold Classic Africa aj striebrom na 2018 Arnold Classic Europe. Vďaka svojim výsledkom nastúpi v Pekingu do bojov o titul na súťaži 2018 Elite PRO World Championships.
Eva BANIKOVA

Lenka BANÍKOVÁ: Emócie a hnev pomaly ustupuje po zážitku z Barcelony, ale život ide ďalej. Po zmätkoch sa Evka nakoniec rozhodla štartovat v Elite PRO. Nebolo to až také jednoznačné rozhodnutie, nakoľko sa chcela zúčastniť aj 2018 IFBB Majstrovstiev sveta, ale moc jej na výber nezostalo. Zmenila prípravu, odvodňovanie, cukrovačku a pripravovala sa teda na sobotu. Tak nás Evka zobrala na výlet po pamiatkach Barcelony. Takže žiadny predsúťažný oddych.

V podvečerných hodinách telefonát - vráť sa znovu registrovať v amatéroch! Prišli slzy - mama, ja sa predsa nemôžem postavit v piatok na pódium! Evka tento šport berie vážne, celým srdcom a jej forma by nebola pripravena na 100%. A myslím, že jej to uzná každý, kto sa tomuto športu venuje.

Jedno veľké ďakujem patrí Milanovi ČÍŽEKOVI, ktorý bez akýchkoľvek otázok nám pomohol. Išiel s nami na PRO meeting, kde Evku zapísal do štartovacej listiny, nakoľko jej meno na nej nefigurovalo. Keby nie Vás, Evka by si tak spravila iba výlet bez súťaže. ĎAKUJEME Vám.

Psychika po meetingu samozrejme v háji. Som rada, že nás Evka so sebou zobrala - mala aspoň podporu v nás a samozrejme v trénerke, ktorú nemôžem obísť. Jej slová, utišovania, celý čas na telefóne, aby nám pomohla. Ďakujeme, Barbora SEČKÁROVÁ - BUNČÁKOVÁ.

A ešte jeden odkaz pre niektoré osoby, ktoré majú potrebu neustále Evku brať do huby: "Nešírte fámy, že sa niekoho boji a preto prestúpila do Elite PRO."

Discussion at the article:

AMIX diskusia