Michal BARBIER o Siberian Power Show a plánoch na rok 2021

Michal BARBIER o Siberian Power Show a plánoch na rok 2021

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2021 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.

2021 IFBB European Championships

Medzi najúspešnejších športovcov z našoch športov jednoznačne patrí Michal BARBIER, ktorý súťaží vo fitness. Na konte má niekoľko úspechov z vekovej kategórie juniorov aj seniorov, medzi ktorými jasne žiaria tituly IFBB Majstra Európy a IFBB Majstra sveta.
Michal BARBIER
Len pred niekoľkými dňami sa vrátil z ruského mesta Krasnoyarsk, odkiaľ si doniesol ďalšiu zlatú medailu. Tajomstvo Michalovho úspechu môžeme pokojne hľadať aj v mnohých športoch, ktorým sa venuje. Okrem posilňovania s činkami sa venuje aj kalistenike, parkouru, handbalancingu či freerunningu. Skúsenosti a vedomosti, ktoré nazbieral pri jednotlivých športoch pretavuje do ešte efektívnejšieho cvičenia a ešte lepších zostáv, čo ho výrazne odlišuje od zvyšku štartového poľa.

Michala sme pozvali do EastLabs Radia a pýtali sme sa na všetko, čo súvisí s jeho športovou kariérou! Ako sa cítil na Siberian Power Show a čo hovorí na Elite PRO Show, ktorú mohol sledovať priamo z hľadiska? Bol naozaj Michal Križánek pripravený tak špičkovo, ako všetci hovoria? Barbier v tomto roku plánuje súťažiť aj naďalej a v rozhovore prezradil, na akých podujatiach by sa chcel predstaviť.

Mnohí určite zachytili aj to, že Michal Barbier je mimoriadne aktívny aj na sociálnych sieťach. Mladý talent neustále pracuje na tom, aby mohol svoje poznatky odovzdávať ďalej a pripravuje hodnotné videá o strečingu, kalistenike aj fitness. Čo je preňho cieľom na sociálnych sieťach a o čom sa podľa neho hovorí málo?

Michal BARBIER vs Soňa KOLCUNOVÁ


 
Michal BARBIER - 2021 Siberian Power Show


Discussion at the article:

AMIX diskusia