Kto odcestuje do Ekvádoru, na 2018 IFBB World Junior Championships?

Kto odcestuje do Ekvádoru, na 2018 IFBB World Junior Championships?

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Súťaž 2018 Veľká cena Dubnice juniorov s definitívnou platnosťou rozhodla o kandidátoch na reprezentačné tričko na 2018 IFBB Majstrovstvá sveta juniorov v kulturistike a fitness - tie sa uskutočnia už budúci týždeň v exotickom Ekvádore. Tak, ako uviedol Igor KOPČEK vo svojom článku, nominačná komisia vyberala nielen na základe výsledkov a schopnosti udržať formu (resp. ju vylepšiť) v dnoch po súťaži v Dubnici, ale rozhodujúcou podmienkou bola aj dopingová bezúhonnosť.
Pred cca dvoma týždňami absolvovali dopingovú kontrolu prvé štyri potencionálne juniorské reprezentantky, tento týždeň dopingové vzorky odovzdávali ďalšie adeptky na repre tričko. Na výsledky sa čaká.
Z dostupných informácií vyplýva, že Slovensko v Ekvádore (kde mimochodom prebieha aj 2018 World Master Cup) budú (s vysokou pravdepodobnosťou - v niektorých prípadoch sa čaká ešte na výsledky dopingových testov) reprezentovať:
  • fitness junioriek ... Juricová, Suchomelová, Holbová
  • fitness juniorov ... Barbier
  • bikinifitness junioriek ... Kardošová, Šubová
  • bodyfitness junioriek ... Božíková
  • klasická kulturistika/kulturistika juniorov ... Sagan + možno ešte jeden
  • men´s physique ... Olšavský

Discussion at the article:

AMIX diskusia
myslím, že výsledky budú skôr
author: admin | date: 24.11.2018 18:42:08
peniaze neriešim, ale ... testovaná bola tento týždeň, príplatok je za výsledky do 24 resp. 48 hodín tzn. do odchodu bude všetko jasné - viď článok https://www.eastlabs.sk/europa/6745/priznavam-nezavidim-mlsnovi-a-este-menej-mlsnovej
doping
author: Lajko | date: 24.11.2018 15:15:07
Testujú bikiny a fitnesky juniorky ,Kardošovú pošlú na doping pár dní pred MS a je jasné že dovtedy výsledky nebudú,zvláštna predstava boja proti dopingu a vyhodené peniaze.
Nechapem
author: kolotocko | date: 24.11.2018 06:40:04
preco necestuju vitazi nominacky Pancuskova /vsak bola 5. na zenach - ista zlata medaila/ Levicky, Hrdy a medailista z ME Bero? Dáma a páni z nominacnej komisie - soudruzi zase niekde urobili chybu? Naco je to potom nominacna sutaz?
Doping
author: Meytrix | date: 24.11.2018 00:22:25
Vyznelo to tak, že testované sú len alebo prevažne bikiny fitnessky. Nie sú problematické skôr kategórie ako kulturistika? Alebo sa spoliehame, že včas vysadia?