Slovensko získalo jeden cenný kov na Svetovom šampionáte masters

Slovensko získalo jeden cenný kov na Svetovom šampionáte masters

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Dnes skoro ráno odcestoval z Tarragona, dejiska 2018 IFBB Majstrovstiev sveta v kulturistike a fitness vo vekovej kategórii masters, EastLabs Photo Team, členom ktorého bol aj Igor KOPČEK. Tak ako je v prípade našim zvykom, krátko po príchode nášho teamu na Slovensku sa na našom portáli opäť objaví report. Aktuálne pre vás finalizujeme fotogalérie - tie nájdete v samostatných zložkách prehľadne členené kategóriu po kategórii, chýbať nebudú aj samostatné fotogalérie venované každému účastníkovi šampionátu, ktorý reprezentoval v Španielsku Slovensko.

"Zopakujem to, čo som povedal už v predchádzajúcom článku", povedal pre náš portál Igor KOPČEK krátko pred odchodom zo Španielska. "Slovensko malo na 2018 IFBB World Master Championships 8 reprezentantov - tí si účasť na šampionáte hradili z vlastného vrecka, bohužiaľ, nemali na súťaži podporu v podobe medzinárodného rozdhodcu asociácie. Aké výsledky táto výprava, podporovaná dvojicou Peťková - Ondrejovičová získala?
Všetko nájdete v nasledujúcom súhrne. Osobne si myslím, že neprítomnosť medzinárodného rozhodcu zo Slovenska viacerých našich súťažiacich pripravila o jeden-dva bodíky a tým aj o lepšie umiestnenie. Predovšetkým vo finálovej časti súťaže. Pár príkladov pri pohľade do výsledkových listín by som určite našiel. Výprava Slovenska v Pohári národov skončila na 22. mieste."

Výsledky masters reprezentácie Slovenska

  • Radka SZOMBÁTHOVÁ ... masters bikinifitness 35-39 rokov - 3. miesto (po semifinále bola na delenom 1. mieste)
  • Zuzana SATMARYOVÁ ... masters bikinifitness 35-39 rokov - 6. miesto (po semifinále bola na 5.)
  • Anita KUCZMAN ... masters bikinifitness 35-39 rokov - 5. miesto (po semifinále bola na 4.)
  • Viera HYBSKÁ ... masters bikinifitness 40-44 rokov - 10. miesto
  • Andrea JAŠKOVÁ ... masters bikinifitness 40-44 rokov - 6. miesto (s rovnakým počtom bodov ako súťažiaca na mieste 5.)
  • Viera PARKANIOVÁ ... masters bikinifitness nad 45 rokov - 10. miesto
  • Mária RENČKOVÁ ... masters bodyfitness 40-44 rokov - 10. miesto
  • Roman SKALSKÝ ... masters bodybuilding 40-44 rokov - 6. miesto (po semifinále bol na 4.)










Discussion at the article:

AMIX diskusia