97 dní do 2019 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness

97 dní do 2019 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Súťažnú sezónu v SAFKST na domácej scéne odštartuje 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend vo Vranove nad Topľou a jej vrcholom budú na Slovensku organizované 2019 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness (tie začínajú 29. novembra 2019, prezentáciou a meraním súťažiacich v Bratislave). 17. augusta sa v Bratislave uskutočnil letný zraz športovcov SAFKST, ktorý rozhodoval aj o predbežnom zložení širšieho reprezentačného výberu - z neho sa budú vyberať aj súťažiace na spomínaný Svetový šampionát vo fitness.

O tom, kto napokon dostane šancu reprezentovať Slovensko sa bude rozhodovať v októbri a novembri na súťažiach, ktoré sa uskutočnia na Slovensku. Dôvod tohto kroku je prostý. Viaceré z potencionálnych kandidatiek na repre tričko sa zrazu nezúčastnili z rôznych dôvodov (napr. Trajteľová, Margušová, Ďubeková z nominácie bikinifitness), zároveň je reálne, že tzv. druhá vlna súťažiacich môže na súťažiach prekvapiť a získať tak šancu ukázať svoju výkonnosť na 2019 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness. Všetko je teda stále otvorené.

Kto sa aktuálne "prepracoval" do širšieho reprezentačného výberu bez ohľadu na vekovú kategóriu?

Wellness fitness ... 2 súťažiace
Hučková, Jašková

Fitness ... 6 súťažiacich
Juricová, Lehotská, Ondrušková, Pavleová, Suchomelová, Zavadzanová

Bodyfitness ... 8 súťažiacich
Benková, Božíková, Dobiášová, Hlavačková, Makšiová, Masaryková, Poprocká, Sečanská

Bikinifitness ... 17 súťažiacich
Babicová, Bačová, Bražinová, Graňáková, Hadas, Hostačná, Hybská, Klimasová, Pančušková, Parkaniová, Remiášová J.,  Remiášová N., Stachová, Svitanová, Subotič, Vosátková, Vysocká

Discussion at the article:

AMIX diskusia