Fotogaléria - Men´s Physique na 2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Fotogaléria - Men´s Physique na 2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

2019 IFBB World Bodybuilding Championships

Fujairah (Fudžajra) je jedným zo sedmich emirátov, ktorá spoločne tvoria Spojené arabské emiráty (áno,  práve tu patrí aj podstatne známejší Dubaj). V tomto emiráte pri vláde je rodina emira Hamada bin Mohammeda Al Sharqi, ktorá podporuje IFBB International - člen klanu, Abdullah Bin Hamad Al Sharqi je dokonca viceprezidentom ázijskej odnože IFBB. Práve spomínaný Abdullah Bin Hamad Al Sharq je v hlavným organizátorom 73. IFBB Svetového šampionátu v kulturistike a men´s physique, ktorý odštartoval prvým dňom registrácie, IFBB Svetovým kongresom a záver včerajšieho dňa patril slávnostnému otvoreniu šampionátu.

Piatok je aj prvým dňom šampionátu, kedy príležitosť na súťaženie získali najprv súťažiaci z nominácie Games Classic Bodybuilding, po nich nasledovali Classic Bodybuilderi. Pripomeniem, že v Games Classic Physique Slovensko získalo titul Svetového šampióna zásluhou Tomáša SMREKA, v nominácii Classic Bodybuilding sme nemali zastúpenie.

Po nich sme sledovali kategórie z nominácie Classic Bodybuilding a netrpezlivo sme čakali na nomináciu Classic Physique. Prečo? Hlavným dôvodom bola skutočnosť, že práve tu súťažil minuloročný Absolútny Majster sveta Peter TATARKA. Ako sa mu darilo? Peter v mimoriadne silnej konkurencii napokon získal 4. miesto.

Záver mimoriadne dlhého súťažného dňa (v hale sme strávili 13 hodín) patril nominácii Men´s Physique.

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 170cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 173cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 176cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 179cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 182cm

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique 182cm plus

2019 IFBB World Bodybuilding Championships - Men´s Physique OVERALL

Discussion at the article:

AMIX diskusia