Fotogaléria - registrácia na 2020 IFBB World Junior Championships

Fotogaléria - registrácia na 2020 IFBB World Junior Championships

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2020 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.


23. októbra 2020 od 13:00 do 180:00 v BT Aréne v Cluj Napoca (Rumunsko) prebiehala registrácia, váženie a meranie účastníkov 2020 IFBB Majstrovstiev sveta v kulturistike a fitness juniorov. Aj za účasti reprezentácie Slovenska, v ktorej sú nasledujúci členovia:

"Úprimne povedané, mimo fitnessiek pozornosť súperiek najviac pútala zverenkyňa Beáty GRAŇÁKOVEJ, debutujúca Aneta TICHÁ.", povedal pre náš portál Igor KOPČEK, ktorý v Rumunsku pôsobí vo farbách IFBB a EastLabs Photo Team-u. "Samozrejme, nie je ešte dokonalá, musí ešte popracovať hlavne na spôsobe pózovania a pevnosti v zadných postojoch (tak, aby nedala šancu súperkám z najvyššej kategórie tzn. nad 172cm), napriek tomu môže v nasledujúcich rokoch na bikinifitness súťažiach dosahovať úspechy. Viem, že SAFKST pripravuje výpravu aj na IFBB Majstrovstvá sveta žien, mužov a masters v Santa Susanna - Anete by som dal ďalšiu príležitosť na súťaženie, vo vyššej vekovej kategórii. Skúsenosti ktoré v tomto roku môže získať, by zúročila už  súťažnej sezóne 2021."

"Do Rumunska napokon prišlo takmer 130 juniorských súťažiacich, z ktorých by som "vypichol" aj bodybuilderov z Mexika, talentované bikiniftnessky z Poľska, POPROCKÚ a bodyfitnessky z Rumunska a Poľska, zvedavý som aj na classic physique kategóriu a wellness fitness. Priebeh prezentácie vám priblíži nasledujúca fotogaléria, kde nájdete viac ako 700 fotografií.", ukončil Igor KOPČEK rozrávanie o úvodnom dni na Svetovom šampionáte juniorov v Rumunsku.

Registrácia na 2020 IFBB World Junior Championships

Discussion at the article:

AMIX diskusia