Fotogaléria - registrácia na 2020 IFBB World Championships

Fotogaléria - registrácia na 2020 IFBB World Championships

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2020 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.

Tak, ako som uviedol v tomto článku, včera sa s definitívnou platnosťou uzavreli štartové listiny súťažiacich, ktorí už dnes tzn. 5. novembra 2020 v letovisku Santa Susanna (Španielsko) absolvujú prezentáciu, váženie a meranie na súťaži 2020 IFBB World Championships. Počas troch dní (súťaže začínajú v piatok, 6. novembra, končia v nedeľu, 8. novembra) budeme na súťažnom pódiu napokon sledovať vystúpenie takmer 500 športovcov z 36. krajín celého sveta.  Najväčší počet súťažiacich v časoch prebiehajúcej koronakrízy príde z krajín Európy, zvyšok sveta bude mať na šampionáte zastúpenie iba v podobe pár desiatok športovcov. Ukázalo sa, že výprava Egypta získala povolenie na vstup do Španielska - sám som zvedavý, aké hviezdy budú súčasťou tohto teamu.

Počas prebiehajúcej registrácie moju pozornosť získal predovšetkým reprezentant Ruska Aleksander MARTYNKIN, ktorý pred necelým týždňom bojoval o titul Absolútneho šampióna Ruska spoločne s 23 ročným Vitalijom UGOLNIKOVOM. Martynkin síce minuloročný titul neobhájil, napriek tomu ukázal skvelú formu. A tú na Santa Susanna ešte vylepšil!  Vitalij UGOLNIKOV na 2020 Svetový šampionát pre chorobu napokon nepricestoval a tak Aleksander je hlavným želiezko a nádejou Ruska na zisk cenného kovu (ak nie titulu Svetového šampióna) v nominácii bodybuilding.
Martynkin

Discussion at the article:

AMIX diskusia