Muscle&Fitness 7/2018 - aké novinky obsahuje aktuálne číslo?

Muscle&Fitness 7/2018 - aké novinky obsahuje aktuálne číslo?

Muscle&Fitness
Magazín telesnej kultúry MUSCLE&FITNESS je už od svojho vzniku v roku 1991 najčítanejším časopisom svojho druhu na českom a slovenskom trhu. Pre státisíce ľudí, mužov i ženy širokého vekového rozpätia v Českej republike a v Slovenskej republike (ale aj inde vo svete) sa MUSCLE&FITNESS stal významným pomocníkom, trénerom a poradcom pri ich aktívnom športovaní zameranom na formovanie postavy, zlepšovanie kondície, správnu výživu a celkovú zdravú životosprávu. Deje sa tak skĺbením teoretických poznatkov a bohato ilustrovaných praktických návodov.

MUSCLE&FITNESS ako jediný z časopisov venujúcich sa podobnej tématike vychádza od svojho vzniku pravidelne 12x v roku ako mesačník. Ťažiskovými témami MUSCLE&FITNESS ako magazínu pre superfitness a zdravý životný štýl sú posilňovacie a kondičné cvičenia, športová výživa, suplementácia, regenerácia, bodybuilding, silové športy, aerobik, bojové umenia...
Časopis MUSCLE&FITNESS (v prvom roku svojej existencie vychádzal v roku 1991 pod názvom FIT-plus) vznikol v Československu a tento „federálny“ charakter si dodnes udržuje, nech už ide o témy, zloženie autorského tímu či jazyk príspevkov. MUSCLE&FITNESS ako jediné printové médium v tejto oblasti rovnocenne pokrýva dianie tak na svetovej ako i na českej a slovenskej scéne.

Na tejto ceste mu pomáha aj spolupráca s EastLabs Team-om, našimi redaktormi a fotografmi. Na čo by vás chcela redakcia portálu EastLabs.SK upozorniť, čo by ste si mali prečítať v aktuálnom čísle časopisu MUSCLE&FITNESS?
Muscle&Fitness
Muscle&Fitness

Diskusia k článku:

Tento článok nie je možné komentovať.