Všetko od NEBBIA za 10€ - lacnejšie to už určite nebude!

Všetko od NEBBIA za 10€ - lacnejšie to už určite nebude!


NEBBIA nebude na historicky najväčšej bodybuilding a fitness akcii na Slovensku, na súťažiach IFBB Diamond Cup a Mozolani PRO Classic. Spoločnosť, ktorá "oblieka" účastníkov Olympia Weekend-u nebude mať stánok na tejto súťaži, v meste kde pôsobí. Čo to znamená? 
Ak ste plánovali navštíviť súťaž Mozolani PRO Classic, alebo prísť povzbudiť výber Slovenska na IFBB Diamond Cup a zároveň ste si chceli zakúpiť niečo z kolekcie spoločnosti NEBBIA, musíte svoje plány skorigovať. Naozaj? Podľa toho, čo zverejnil na svojom blogu majiteľ spoločnosti MARTIN PECKO, NEBBIA si váži svojich priaznivcov a vychádza im v ústrety. Ako? Jednoducho akciou, ktorú ponúka návštevníkom Žiliny v čase konania spomínaných dvoch súťaží (a nielen im!).

NEBBIA akcia - nakúp za 10€ čokoľvek

NEBBIA chce svojim priaznivcom vynahradiť to, že sa s NEBBIA Teamom nemôžu stretnúť na Expo výstave (tá je súčasťou IFBB Diamond Cup aj Mozolani PRO) - pozývame ich teda do predajne v Žiline.
"Rozhodli sme sa pripraviť pre našich priaznivcov akciu, ktorú sme nikdy predtým neurobili a už ju ani nebudeme opakovať"
, ozrejmil situáciu Martin Pecko "Počas troch dní od 20.5. do 22.5. sme aj pre vás precenili modely z kolekcií 2015 na cenu 10€, bez rozdielu modelu a na novú kolekciu vám ponúkame 20% zľavu. A aby toho nebolo málo, tak na top model z Aesthetic Warrior kolekcie, pánske boxerky, sme na tieto tri dni upravili cenu na 9€. Takisto sme si pre vás pripravili túto akciu aj na našom e-shope www.nebbia.biz".
Takže cez víkend sa prísť do Žiliny určite oplatí - dvojnásobne!


Diskusia k článku:

AMIX diskusia