Fitnesska Kristína JURICOVÁ a projekt Stars for Stars

Fitnesska Kristína JURICOVÁ a projekt Stars for Stars

AMIX Vit & Mineral Pack


Ružomberok, benzínová stanica Shell. Pri návrate z meagúspešného 2018 Elite PRO Madrid nám pomaly dochádza palivo, treba natankovať. Nafta do nádrže, káva da žalúdka, k tomu pár glgov vody. Únava sa hlási o slovo. Dni naplnené fotografovaním, povzbudzovaním členov Elite PRO Slovakia team-u, písaním článkov a úpravou fotografií pre stránku eastlabs.sk ,aj ifbb.com (a ďalšie spriaznené internetové projekty), si pýtajú svoju daň. Treba si odpočinúť. Aspoň na 5-10 minút. Alebo 15?


Ešte rozhýbať stuhnuté končatiny a sadnúť do auta. Čakajú nás posledné tri hodiny jazdy a sme doma. Už už si sadám na sedadlo spolujazdca, keď očami zavadím o bilboard vedľa cesty. Podvedome zaregistrujem známu tvár - je to naozaj Juricová? Kristína, ktorú som opakovane fotografoval na Slovensku, aj na 2018 IFBB Európskom šampionáte v Španielsku? Kristína, ktorú rovnako ako Michaelu Pavleovú pripravuje  Marianna HOLBOVÁ (podľa Igora KOPČEKA spoločne s Jelenou MELESHCHENKO  jasne najlepšia fitness trénerka nielen Slovenska, ale aj Európy). Kristína, ktorej fotografie z fitness zostavy, aj s pohárom pre víťazku fitness súťaže obleteli celý svet. Telefón poslúži ako fotoaparát - čo je vlastne ten Stars for Stars projekt?
Kristina Juricova

Čo je vlastne ten Stars for Stars projekt?

STARS for STARS je projekt agentúry B&D Agency, ktorého základným zmyslom a zameraním je rozvoj športu a zvýšenie povedomia verejnosti o tomto fenoméne a športových reprezentantoch Slovenska. Cieľom je nájsť a podporiť mladé športové hviezdy zajtrajška, teda talentovaných a nadaných mladých športovcov, ktorí budú s veľkou pravdepodobnosťou reprezentovať našu krajinu vo svojich disciplínach v blízkej budúcnosti. Propagáciu projektu zabezpečujú súčasní a bývalí slovenskí reprezentanti, ktorí sa výrazne zapísali do histórie športu u nás a vystupujú v úlohe ambasádorov projektu.

Stars for Stars a fitnesska Kristína JURICOVÁ

Kristina Juricovs




Kristina Juricova

Diskusia k článku:

AMIX diskusia