Striebro pre Evu BANÍKOVÚ z 2018 Arnold Classic Europe

Striebro pre Evu BANÍKOVÚ z 2018 Arnold Classic Europe

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia
Elite PRO Slovakia.

V rohu rozsiahleho pódia ostali už iba dve Elite PRO fitnessky - Maďarka Nikolett SZABO a naša Eva BANÍKOVÁ. Armando Marquez sa na chvíľu odmlčal, aby vzápätí dôrazným hlasom vyslovil výsledok: "Druhé miesto získala .. Eva BANÍKOVÁ, Slovensko!"
Eva BANIKOVA
Dievčatá sa objali, Eva vykročila do stredu pódia, aby si prebrala šek za druhé miesto medzi profesionálnymi fitnesskami orgaizácie Elite PRO. O malú chvíľku Armando vyslovil meno víťazky, ktorú na pódium prišiel oceniť Arnold s prezidentom IFBB International Rafaelom SANTONJOM. Cenné kovy majú svoje majiteľky, rovnako ako trofeje - je čas fotografovať sa pre média. Arnold zvdihne spoločne s Rafaelom nad hlavu ruky Nikollet, na znak víťazstva ... v tom Eva uchopí Arnolda bez akéhokoľvek ostychu za ruku a aj ona mu zdvíha ruky hore. Kto z vás sa dotkol Arnolda? Eva BANÍKOVÁ áno!

Eva BANIKOVA

Diskusia k článku:

AMIX diskusia