Wellness fitnesska zo Slovenska na 2018 IFBB Svetovom šampionáte

Wellness fitnesska zo Slovenska na 2018 IFBB Svetovom šampionáte

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Na 2018 IFBB Svetovom šampionáte vo fitness súťažila aj Slovenska Lucia Černíková - vo farbách Česka. Dôvod, prečo súťažila vo farbácj našich západných susedov je prostý - s posilńovacím tréningom začala až po príchode do Prahy, na Slovensku nikdy nesúťažila a tak bez problémov mohla aj na medzinárodnej úrovni reprezentovať Českú republiku. A veľmi úspešne! Lucia Černíková je totiž bývalá bikinifitnesska, ktorá do wellness fitness prestúpila doslova na poslednú chvíľu. A v konkurencii 20 wellness fitnessiek sveta skončilaa tesne pred bránami finále. Čo napísala o svojom premkiérovom súťažení na tak významnej súťaži na svojom Instagramovom profile?
Lucia Černíková

Lucia Černíková: ani neviem ako začať - presne pred týždňom som sa rozhodla opustiť kategóriu bikinifitness a rovno na 2018 IFBB Majstrovstvách sveta štartovať ako wellnes fitnesska (viac osvalená bikina, hlavne v spodnej časti tela). A ja som nemohla urobiť lepšie! Na pódiu som sa porovnávala s 20timi najlepšími wellneskami sveta a obsadila 8 miesto. Stále tomu nemôžem uveriť, hlavne keď viem, že mi chýbalo len 6 bodov do finále. Tento víkend mi dal veľmi veľa! Spoznala som úžasných ľudí, čoho si vážim najviac. A určite by som chcela poďakovať @monikaspackova - bez teba by som na pódiu nevyzerala tak ako som vyzerala

2018 IFBB Majstrovtsvá sveta, wellness fitness do 163cm ... 722 fotografií

Lucia Černíková
Lucia Černíková

Diskusia k článku:

AMIX diskusia