Michal BARBIER - Fitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Michal BARBIER - Fitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Juniorský a seniorský fitness, juniorský bodyfitness, juniorský men´s physique a juniorská kulturistika - to je v skratke zoznam nominácií, ktoré nám priniesli radosť a úspech z 2019 IFBB/EFBB Európskeho šampionátu v kulturistike a fitness v Santa Susanna. IFBB Európsky šampionát je výnimočný, pretože na ňom súbežne prebieha niekoľko súťaží, výsledky ktorých rozhodujú o tom, kto je najúspešnejší v:
  • Pohári národov - juniori
  • Pohári národov - masters
  • Pohári národov - bodybuilding
  • Pohári národov - fitness
Naši juniori v Pohári národov získali s prehľadom prvé miesto (v konkurencii 25 bodovaných krajín), Slovensku sa darilo aj v Pohári náorodv vo fitness, kde sme skončili v konkurencii 29 bodovaných krajín na slušnom 5. mieste. Ku konečnému bodovému súčtu prispel aj Michal BARBIER, ktorý v kategórii fitness mužov open bez problémov získal prvé miesto.

"Barbier patrí medzi najúspešnejších športovcov v našom výbere", začal svoje hodnotenie Igor KOPČEK. "Rovnako ako trojica fitnessiek Pavleová - Juricová - Ondrušková aj on sa na Slovensko vrátil s dvoma cennými kovmi - zlato získal vo vekovej kategórii seniorov aj juniorov. Navyše, rovnako ako v prípade Makšiovej, aj Barbierov štart na Európe nebol bez komplikácií - aj on mal problém s členkom, šikovne však dokázal upraviť svoju voľnú zostavu tak, aby boľavú nohu zaťažoval čo najmenej. O to cennejšie sú jeho výsledky. V Santa Susanna prekonával súperov v hodnotení postavy aj zostavy a myslím si, že patrí medzi naše najväčšie želiezka aj na novembrové/decembrové IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness, ktoré sa budú konať v Bratislave. Michal na rozdiel od reprezentácie dievčat má svoju pozíciu vo fitness doslova neotrasiteľnú, aj vďaka jeho športovým aktivitám dokázal uspieť hneď pri svojom vstupe na IFBB súťažnú scénu v roku 2018. Verím, že rok 2019 bude rokom Barbiera, že výsledok zo Santa Susanna zopakuje aj v Bratislave. Pripomeniem, 2019 IFBB Svetový šampionát vo fitness sa uskutoční na Slovensku, na prelome novembra/decembra 2019".


Michal BARBIER - Fitness Superstar na 2019 IFBB/EBFF Európskom šampionáte



Diskusia k článku:

AMIX diskusia