Michal BARBIER - fitness šampión, ktorý si zalúži pozornosť

Michal BARBIER - fitness šampión, ktorý si zalúži pozornosť

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2021 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Asociácia Elite PRO.

Siberian Power Show

Ak poviem, že Slovensko nikdy nemalo fitness súťažiaceho formátu, akým je Michal BARBIER, tak zrejme mi nikto nebude oponovať. Áno, najznámejším z tých borcov, ktorí sa venovali mužskému fitness, je multitalent Martin MAKO HINDI (špecialista na break dance, herec, fotograf), svoju pozíciu si v tejto nominácii vybojoval aj František HEČKO. Ich výsledky ale ťažko porovnávať s tými, ktoré BARBIER dosahuje od momentu, kedy skúsenosti z parkúru a kalisteniky vhodným spôsobom od roku 2018 využíva na fitness súťažiach.

Michal BARBIER za tri roky súťaženia pod hlavičkou IFBB si na svoje konto pripísal nasledujúce výsledky:

  • 1. miesto ... 2018 IFBB Majstrovstvá Európy vo fitness juniorov
  • 1. miesto ... 2018 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness mužov
  • 2. miesto ... 2018 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness juniorov
  • 1. miesto ... 2019 IFBB Majstrovstvá Európy vo fitness juniorov
  • 1. miesto ... 2019 IFBB Majstrovstvá Európy vo fitness mužov
  • 2. miesto ... 2019 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness juniorov
  • 1. miesto ... 2019 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness mužov
  • 2. miesto ... 2020 IFBB Majstrovstvá sveta vo fitness mužov

Výnimočnosť BARBIERA je aj v tom, že rovnako ako Boris PALOVIČ aj on sa nebojí výziev. Už budúci týždeň odlieta do Ruska, kde ho čaká súťaž 2021 Siberian Power Show Krasnoyarsk.
Michal BARBIER
Boris odcestuje spolu s manželkou už v pondelok (29.3.2021), Alexander HLOBIK, Michal KRIŽÁNEK, Milan ČÍŽEK a rovnakým letom aj Michal BARBIER do Moskvy o tri dni neskôr. A odtiaľ ich čaká ešte cca 5 hodinový let do centra západnej Sibíri, ktorým je miliónové mesto Kranojarsk. Veľa zaujímavostí o BARBIEROVI sa dozviete zo záznamu Talkshow Neskoro večer - odporúčam pozerať až do konca. Michal BARBIER si zaslúži vašu pozornosť!

Michal BARBIER - fitness šampión, ktorý si zalúži pozornosť




Diskusia k článku:

AMIX diskusia