Aký bol Iron Angels Camp and Seminar 3?

Aký bol Iron Angels Camp and Seminar 3?


Vďaka aktivitám Saskie CAKOCI svetlo sveta uzrel projekt Patriot BikiniFitness Camp, ktorý sa pravidelne koná v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou aj vďaka ústretovosti majiteľa hotela Vladimíra TABAKU a mnohých partnerov. Päť turnusov doposiaľ absolvovalo takmer 100 bikinifitnessiek zo Slovenska, Čiech, Veľkej Británie a Írska, ktoré okrem znalostí a nových poznatkov získali hodnotné darčeky od spoločností AMIX Nutrition, YAMAMOTO, Sallut Design, NEBBIA a ďalších partnerov.

Koncepciu projektu sme podrobne objasnili našim partnerom v Rusku a na Ukrajine (práve tu sme hľadali inšpiráciu - podstatu "ruskej" a "ukrajinskej" školy bikinifitness podrobne vysvetľujeme a následne analyzujeme v jednotlivých výukových blokoch), neobišli sme ani Poľsko, kde EastLabs.SK má početných priaznivcov. Jedným z nich je aj Grzegorz KEPA, ktorý pod názvom Iron Angels Camp and Seminar tento víkend už po tretí krát zorganizoval akciu určenú pre bikinifitnessky aj na základe skúseností, ktoré zachytil v početných rozhovoroch so Saskiou CAKOCI a ďalšími členmi EastLabs Teamu a lektorov z FitnessŠkola.SK. A keď nás požiadal o podporu, neodmietli sme.

Iron Angels Camp and Seminar 3

EastLabs Team sa zúčastnil všetkých troch pokračovaní campov organizovaných Grzegorzom KEPOM a nechýbal ani na poslednej akcii, ktorá sa uskutočnila uplynulý víkend. Je nutné pripomenúť, že v tomto prípade sa celý kemp odohral v mimoriadne atraktívnom prostredí rekreačného strediska Jura Park Baltow - to poskytlo účastníčkam skvelé možnosti stravovania, vhodné ubytovanie, optimálne priestory na absolvovanie výukových blokov. Nedostatkom bola absencia fitnesscentra a priestoru, v ktorom by všetky účastníčky mohli absolvovať praktickú časť nácviku pózovania, aj individuálnej prezentácie. Tento nedostatok sa však riešil operatívnym presunom z Baltowa do blízkeho mesta Ostrowiec Swiętokrzyski, kde Grzegorz prevádzkuje fitness centrum a má k dispozícii zrkadlovú sálu vhodnú pre tento účel.

Teoretickú časť výuky viedol Grzegorz (aj s využitím foto a videomateriálov, ktoré mu poskytol EastLabs Team), praktickú časť mali na starosti členky EastLabs Teamu Saskia CAKOCI a Nikol RASZYKOVÁ (obe IFBB PRO Bikinifitnessky). Prítomný bol aj externý lektor FitnessŠkola.SK a redaktor portálu EastLabs.SK Igor KOPČEK, cestu do Poľska merala aj aktuálna juniorská Majsterka Európy v bikinifitness Zuzana KARDOŠOVÁ.

Priebeh akcie bol obdobný, aký poznáme zo Slovenska s tým, že možnosť zúčastniť sa jej bola ponúknutá výrazne väčšiemu počtu účastníčok - u nás sa pohybuje na hranici 15-18 bikinifitnessiek, v Poľsku sa počet účastníčok blížil číslu 30.
Podobnosť s letnými kempami organizovanými Saskiou CAKOCI bola jasne čitateľná aj zo zoznamu partnerov - nechýbali medzi nimi YAMAMOTO a Sallut Design, hlavnými partnermi organizátorov boli spoločnosti ActivLab, IronPro, Jura Park Batow, akciu podporil aj EastLabs Team.

Iron Angels Camp and Seminar 3, Jura Park Baltow ... 86 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia