Čížek v Košiciach školil bodybuilding a fitness inštruktorov

Čížek v Košiciach školil bodybuilding a fitness inštruktorov

V Košiciach, v dňoch od 17. do 19. novembra 2017, sa pod záštitou spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. uskutočnil na východe Slovenska Základný trénerský kurz "Bodybuilding a fitness inštruktor".

Teoretickú výuku (zrealizovala sa v priestoroch Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie Košice) doplnenú o ukážky praktických postupov a techník (tie sa konali v InPulse Fitness centre Košice) absolvovali počas troch dní fanúšikovia bodybuildingu a fitness aktivít nielen z Košíc, ale aj blízkeho a širokého okolia.

Výuku v pozícii hlavného lektora viedol bývalý reprezentačný tréner SAFKST (na tejto pozícii pôsobil viac ako 15 rokov) a do decembra 2016 aj prezident tejto asociácie Milan ČÍŽEK, ktorému asistovali v pozícii lektorov Saskia CAKOCI, Tomáš TÓTH, Marian PREZBRUCHÝ a Igor KOPČEK. Účastníci kurzu získali priamo z rúk Milana ČÍŽEKA certifikát o účasti na kurze.

Najbližší kurz pod vedením Milana ČÍŽEKA sa uskutoční v prvom štvrťroku 2018 v Bratislave, o mieste konania kurzu vás budeme informovať prostredníctvom portálu EastLabs.SK

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
kurz
autor: admin | dátum: 22.11.2017 09:44:55
nie, nebude ... kedy a kde presne upresníme hneď ako nám hlavný lektor Dr. Čížek poskytne informácie. Zvažujú sa priestory nového fitnesscentra, ktoré budú "spojené" s Marianom Čambalom
Bratislava
autor: Oplan | dátum: 22.11.2017 09:07:22
Bude bratislavský kurz v dome športu ?