2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp ZIMA - pokračovanie vo februári!

2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp ZIMA - pokračovanie vo februári!


Vďaka úsiliu Saskie CAKOCI, členky EastLabs Teamu, šéfredaktorky stránky BikiniFitness.SK, IFBB Majsterky sveta aj Európy a aktuálne PRO súťažiacej v nominácii bikinifitness, pripravili sme pre vás ŠIESTE POKRAČOVANIE projektu Patriot Bikini Fitness Camp. 
Organizátorka kempu s podporou hostí, lektorov FitnessŠkola s.r.o. a členov EastLabs Teamu pre vás zorganizovala v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou (majiteľom ktorého je Vladimír Tabaka) opäť o niečo intenzívnejší program, k čomu určite prispeje aj nižší počet účastníčok v jednom termíne. 

Tak ako na predchádzajúcich camp-och, aj teraz účastníčky získajú nielen nové znalosti, informácie, ale aj darčeky. Pripomeniem, že projektom BikiniFitness Camp-u "prešli" viaceré aktuálne úspešné súťažiace, nielen v nominácii bikinifitness, ale aj wellness fitness (táto kategória má prezentáciu tzn. aj taktiku súťaženia na pódiu v mnohom zhodnú s bikinifitness - aj napriek odlišným hodnotiacim kritériám).

KEMP, KTORÝ SA USKUTOČNÍ VO FEBRUÁRI, JE BEZNÁDEJNE VYPREDANÝ, ALE PREDBEŽNE SA PRIHLÁSTE NA SIEDME POKRAČOVANIE PROJEKTU BikiniFitness Camp JAR - USKUTOČNÍ SA NA PRELOME MARCA/APRÍLA NA SLOVENSKU, ALE V NOVEJ LOKALITE.
ZÁUJEMKYNE/ZÁUJEMCOVIA (kemp je určený nielen pre súťažiace, ale aj pre trénerky/trénerov) O TERMÍNE A MIESTE KONANIA BUDEME INFORMOVAŤ MAILOM. PREDBEŽNÉ PRIHLÁŠKY POSIELAJTE NA saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobný profil

Zoznam účastníčok projektu 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp - ZIMA

  • Sabina Dvořáková
  • Martina Kecskésová
  • Kristína Harmaňošová
  • Emma Kováčová
  • Aneta Papalová
  • Lenka Šimková
  • Klára Šturmová
  • Markéta Boháčová
  • Lenka Blaščáková
  • Petra Primusová
  • Zuzana Niščáková
  • Terézia Jankovičová
  • Nina Krulišová
  • Sofia Kořínková
  • Andrea Fedorová

Aktuálni partneri projektu 2018 DG Nutrition Patriot BikiniFitness Camp ZIMA

DG Nutrition ... v pozícii hlavného partnera projketu sa predstaví novoetablovaná spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a distribúciou doplnkov výživy, ktorá poskytne účastníčkam BikiniFitness Camp-u balíčky doplnkov výživy a zabezpečí naplnenie fitness baru vychytávkami, TOP suplementami tejto značky

Hotel Patriot Vranov nad Topľlou ... vďaka ústretovosti majiteľa Vladimíra TABAKU poskytuje ideálne podmienky na realizáciu akýchkoľvek fitness projektov, ktoré sa realizujú pod hlavičkou FitnessŠkola.SK, BikiniFitness.SK, alebo EastLabs Teamu. Účastníčky kempu na jednom mieste získajú nielen možnosť ubytovania a stravovania, ale aj prístup do malej kongresovej sály (kde prebieha výuka) a do nadštandardne zariadeného fitness centra s veľkou sálou určenou pre funkčný tréning. Hotel Patriot je stabilným partnerom organizátorov súťaží AMIX Patriot Cup.

BikiniFitness.SK ... internetový projekt spojený s menom Saskia CAKOCI, ktorý sa venuje nielen nominácii bikinifitness. Každá účastníčka kempu získa od Saskie unikátne tričko s logom BikiniFitness.

FitnessŠkola.SK ... spoločnosť, ktorá podporuje edukačné projekty súvisiace s fitness, bikinifitness, bodybuildingom. Účastníčkam kempu sa budú venovať interní aj externí lektori tejto školy.

SALLUT Design ... líder na poli výroby plaviek a doplnkov určených pre všetky fitness a bodybuilding nominácie aktuálne otvoril módny salón, vďaka čomu sa výrazne posunul vo výrobných a aj predajných možnostiach. Sortiment spoločnosť rozšírila už aj o plavky určené pre nomináciu men´s physique, v ponuke nechýbajú topánky, šperky a všetky drobnosti, ktoré na súťažnom pódiu využijú súťažiace nielen v bikinifitness, ale aj bodyfitness a fitness. Každá účastníčka kempu obdrží od spoločnosti SALLUT Design saténový župan s menom.
SALLUT DESIGN

ObchodRonnie.SK ... internetový obchod zameraný na predaj doplnkov výživy určených pre fitness nominácie poskytne doplnky od rôznych výrobcov, ktoré budú dostupné vo fitness bufete.

365GYM ... najväčšie fitnesscentrum v Trnave a v Piešťanoch, ktoré poskytuje unikátne možnosti na silový tréning akéhokoľvek druhu, skvelé doplnky výživy dávkované prostredníctvom automatu, ochotný personál, ktorý dohliadne v detskom kútiku na vaše ratolesti počas času, ktorý strávite na tréningu

Základné informácie o projekte 2018 DG Nutrition Patriot Bikini Fitness Camp ZIMA

  • organizátor ... Saskia CAKOCI (Majsterka sveta, Majsterka Európy, členka EastLabs Teamu, šéfredaktorka stránky BikiniFitness.SK a portálu EastLabs.SK, spolumajiteľka FitnessŠkoly s.r.o.) s podporou partnerov
  • dátum konania ... od 23. februára do 25. februára 2018 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • miesto konania ... Hotel Patriot, Vranov nad Topľou
  • komu je kemp určený ... pre začínajúce, ale aj pokročilé bikinifitnessky - wellness fitnessky a ich trénerky/trénerov
  • cieľ a programová náplň kempu ... hlavným cieľom kempu je ďalšia propagácia kategórie fitness bikini; náplň kempu - súťaženie v kategórii fitness bikini, príprava na súťaže v tejto kategórii (tréning, výživa, súťažná taktika), prezentácia (praktický nácvik), modelové súťaženie

Predbežný program kempu

PIATOK
  • 18:00 ... úvodný výkonnostný test - rozdelenie účastníčok do dvoch výkonnostných skupín
  • 19:15 ... večera
  • 20:00 až 23:00 ... 1. výukový bkok - spôsob rozhodovania kategórie bikinifitness (bodovanie, pohľad rozhodcov na súťaže v bikinifitness), analýza súťaží (eliminácia, semifinále a finále), analýza videoklipov z TOP súťaží - rozbor chýb (prezentácia, pózing, taktika, výber plaviek, líčenie, doplnky)
SOBOTA
  • 7:00 ... raňajky
  • 8:30 až 12:30 ... 2. výukový blok - pózing, prezentácia (praktický nácvik)
  • 12:30 ... obed
  • 13:15 až 19:00 ... 3. výukový blok - individuálne príspevky hostí (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring, sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • 19:15 ... večera
  • 20:30 až 23:00 ... 4. výukový blok - otázky a odpovede (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring a sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • poznámka - pookročilé účastníčky kempu môžu kedykoľvek individuálne nacvičovať pózovanie pod dohľadom lektorov
NEDEĽA
  • 7.00 ... raňajky
  • 8:00 ... modelové súťaženie, odovzdanie certifikátov a cien pre najúspešnejšie účastníčky modelovej súťaže a hostí
  • 9:45 ... ukážkový tréning vhodný pre bikinifitness (stehná, zadok); individuálne tréningy pózovania a prezentácie s organizátorkou projektu Saskiou CAKOCI

benefit 1 ... okrem výuky v cene kempu je ubytovanie pre každú účastníčku na 2 noci (z piatku na sobotu a soboty na nedeľu) a 5 hlavných jedál (v piatok večera; v sobotu raňajky, obed a večera; v nedeľu raňajky)

benefit 2 ... každá účastníčka kempu (okrem darčekov za účasť - napr. tričko s logom kempu od organizátorov + darčeky od partnerov kempu) bude mať od piatku večera do nedele dopoludnia k dispozícii voľný prístup do "fitness" bufetu s obsahom proteínových doplnkov výživy, iontových nápojov a BCAA doplnkov pre optimálne doplnenie bielkovín aj energie + káva a pitný režim; prístup bude mať aj do fitnesscentra Patriot Fitness; každá účastníčka získa možnosť zviditeľnenia sa na stránkach BikiniFitness.SK (tzn. BikiniFitnessTeam sa postará o propagáciu) - o ďalších benefitoch vás budeme informovať priebežne

cena kempu ... 169€ (storno podmienky - do 28 dní pred termínom konania kempu 0%; 27 až 21 dní pred termínom konania kempu 35%; 20 až 14 dní pred termínom konania kempu 70%; menej ako 14 dní pred termínom konania kempu 85%)

kempom vás budú sprevádzať - inštruktorka Saskia CAKOCI (IFBB Majsterka Sveta, IFBB Majsterka Európy, PRO Bikinifitnesska, členka EastLabs Teamu a šéfredaktorka stránky BikinniFitness.SK); inštruktorka Nikol RASZYKOVÁ (PRO Bikinifitnesska); Milan ČÍŽEK (hlavný lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., medzinárodný IFBB rozhodca a IFBB PRO rozhodca, tréner šampiónov); Michaela SALLUT (majiteľka spoločnosti SALLUT - plavky a doplnky pre fitness nominácie)
hostia (aktuálne účasť potvrdili) - Janka MAJERNÍKOVÁ (PRO Bikinifitnesska); Lucia KOŠECKÁ (PRO Bodyfitnesska); Radka SZOMBATHOVÁ (bikinifitnesska špecializujúca sa na súťažný make-up a líčenie, zvyšujúce šancu na úspech); Tomáš TÓTH (lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.); Igor KOPČEK (lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.)

Záujemcovia o miesta na kempe nech kontaktujú šéfredaktorku portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
Vylúčenie
autor: Oplan | dátum: 29.11.2017 13:55:27
Vyzerá to tak, že všetkých čo sú v IFBB Pro idú vylúčiť z IFBB International. Možno je čas založiť ešte slovenskejšiu Slovenskú asociáciu pod NPC - IFBB Pro.