Zuzana NIŠČÁKOVÁ na 2018 DG Nutrition Patriot Bikini Camp-e

Zuzana NIŠČÁKOVÁ na 2018 DG Nutrition Patriot Bikini Camp-e

Unikátny projekt BikiniFitness Camp sa "presúva" z východu Slovenska do Trnavy. Špeciálna cenová ponuka pre bikinifitnessky - absolventky predchádzajúcich kempov.
Informácie o kempe nájdete v samostatnom článku.

BikiniFitness Camp

Záujemcovia o miesta na 2018 365GYM BikiniFitness Camp-e Trnava nech kontaktujú šéfredaktorku stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Možno ste to už čítali - projekt BikiniFitness Camp síce je primárne určený pre súťažiace akejkoľvek výkonnosti z nominácie bikinifitness, zároveň však účasť na ňom môže prinášať benefity aj pre ich trénerky/trénerov, dokonca aj rozhodcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa unikátne informácie "z prvej ruky" od tých, ktorí majú u nás k tejto nominácii určite najbližšie. Vďaka spoločnosti FitnessŠkola s.r.o. účastníci kempov majú vždy k dispozícii nielen unikátny (a "čerstvý") videomateriál (ten detailne popisuje rozhodujúce momenty na ceste od priemernej bikinifitnessky k bikinifitnesske svetovej úrovne), ale zároveň informácie využiteľné pri nácviku prezentácie, pózingu, samozrejme aj pri tréningu a ďalších bodoch prípravy.
Počas šiestich BikiniFitness Camp-ov sa v našom teame vykryštalizovalo lektorské jadro, ktoré aj v nasledujúcom období budeme dopĺňať o nové a tváre. Tak, aby sme operatívne reagovali na stále náročnejšie požiadavky absolventiek našich projektov.

Mnoho podnetov sme získali aj od Zuzany NIŠČÁKOVEJ, ktorá je známa v našich športoch ako mimoriadne aktívna a úspešná trénerka v detskom fitness, zároveň aj veci znalá rozhodkyňa. Práve Zuzana ako prvá z tréneriek/rozhodcov neváhala investovať do vzdelávania a absolvovala náš projekt, práve Zuzana priniesla viacero nápadov, ktoré zrealizujeme už o mesiac pri 7. pokračovaní BikiniFitness Camp v Trnave.

Skôr, ako sa započúvate do krátkeho rozhovoru Zuzany s našou redaktorkou/moderátorkou Soňou KOLCUNOVOU, pripomeňme si, ktoré výnimočné osobnosti sa 23. až 25. marca 2018 budú podieľať na (verím, že úspešnom) priebehu 365GYM BikiniFitness Camp-e Trnava (buď v pozícii hosťa, alebo lektorky/inštruktorky):

  • Elizaveta MUKMINOVA ... aktuálna bikinifitness superstar z Ruska, minuloročná IFBB Majsterka Európy, vicemajsterka sveta, ktorá na súťažnom pódiu ponúka kombináciu unikátnej proporčnosti a nevtieravej prezentácie. V Ekaterinburgu stojí v pozadí projektov podobných tým, ktoré realizuje FitnessŠkola s.r.o.
  • Karina ANTOVSKÁ ... osobnosť bikinifitness na Slovensku, ktorá ako jediná sa môže pochváliť ziskom titulov absolútna Majsterka sveta a absolútna Majsterka Európy v nominácii bikinifitness. Aktuálne pôsobí ako uznávaná trénerka v Činkárni Čambal, kde FitnessŠkola s.r.o. (práve s prispením Antovskej) plánuje zrealizovať viacero celodenných, teoreticko-praktických seminárov venovaných nominácii bikinifitness
  • Nikol RASZYKOVÁ ... bikinifitnesska, ktorá je inšpiráciou pre mladé, ale aj vekovo staršie súťažiace nenašla rovnocennú súperku na žiadnej súťaži v seniorskej, alebo masters kategórii - vďaka tomu je aktuálne profesionálnou bikinifitnesskou. Jej výsledky? Dvojnásobná víťazka Olympia Amateur Europe, dvojnásboná a zároveň absolútna víťazka EVLS Prague Showdown, víťazka IFBB Diamond Cup Žilina
  • Saskia CAKOCI ... nikdy som netajila, že aj vďaka informáciám, ktoré prezentujeme na projektoch BikiniFitness Camp-ov som sa zo 14. miesta na 2015 IFBB Majstrovstvách Európy "posunula" na 1. miesto na 2016 IFBB Majstrovstvách Európy, stala som sa absolútnou víťazkou súťaží IFBB Diamond Cup Žilina, Olympia Amateur Europe, svetovou šampiónkou a následne aj profesionálnou bikinifitnesskou
  • Edukačný projekt BikiniFitness Camp je výnimočný. Dôvod? Jednoducho nikde inde sa tejto nominácii nevenujú v rozsahu a spôsobom, ktorý sa čo i len vzdialene približuje nášmu programu - a ten sa počas 365GYM BikiniFitness Camp-u Tranava ešte výraznejšie rozširuje.

    To všetko je možné len a len vďaka našim partnerom, medzi ktorými sa objavili (na pozícii hlavných partnerov) spločnosti AMIX Nutrition, YAMAMOTO Slovakia, DG Nutrition, stabilnými organizačnými partnermi sú Sallut Design a Hotel Patriot Vranov nad Topľou, web stránky BikiniFitness.SK a EastLabs.SK, aktuálne k nim pribudla aj sieť fitnesscentier 365GYM´s, Butt Comando, Fitness Menu atď.
    Vďaka nim a zároveň aj vďaka ďalším lektorom (v našich radoch pôsobila aj výnimočná Lucia KOŠECKÁ - IFBB Elite PRO Bodyfitnesska, trénerka z Ruska Ekaterina ABRAMOVA, súčasťou projektu stále je aj medzinárodný rozhodca a zároveň tréner z Poľska Grzegorz KEPA, špecialista na tréning a výživu Tomáš TÓTH, člen Exekutívy IFBB - hlavný lektor trénerských kurzov FitnessŠkoly Milan ČÍŽEK a samozrejme Igor KOPČEK, ktorý sleduje nomináciu bikinifitness od prelomu rokov 2007-2008) vám môžeme poskytnúť mimoriadne cenné informácie a zároveň očakávaný komfort.
    A nezabúdajte, že vďaka patrí aj členom EastLabs/BikiniFitness Teamu (Kolcunová, Hricko, Csontos, Pidaný), ktorí neváhajú obetovať svoj voľný čas a prispievajú k úspešnej organizácii projektu.

Zuzana NIŠČÁKOVÁ na 2018 DG Nutrition Patriot Bikini Camp-e




Diskusia k článku:

AMIX diskusia